6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@crowdingout alan bilgisinde ne doğru ki denemeler doğru düzgün olsun.Öylesine girilen bir sınav oldu artık.90 ve altı puan alanlar hala işsiz bekliyor.Yani belki denemeyi hazırlayanlar bile bu A grubu niye var hala bilmiyordur.Daha dün 20bin öğretmen atandı.Bizde gişede calişmak için birbirimizi yiyelim.
-
@zenginmemur çok haklısınız..
-
arkadaslar bu hes kodu ayni sehirde sinava girecekleri ilgilendirmiyor degil mi ? biz kimlik ve sinava giris belgesi ile gitsek yeterli mi
-
@rabia89 Sınav giriş belgelerine HES Kodu karekod olarak yerleştirilmiş hocam.
-
https://twitter.com/H_Nuhoglu/status/1301488573384986625?s=20
Bu şey değil mi ya, bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü?
-
@strtmn bir şey biliyorsa açıklaması lazım bu şekilde sadece içimize kuşku düşürüp bırakıyor
-
arkadaşlar alan sınavında en az 1 netin tüm derslerden mi yapılması gerekiyor yoksa
söz konusu puanın hesaplanacağı derslerden mi? -
Arkadaşlar hukuk alan sınavı için icra iflasta geçen seneye göre değişiklik var mı?
-
@miranda ilgili puan türünü içeren derslerden en az 1 net olmalı diye biliyorum. Misal p48 için kamu yönetiminden net yapmana gerek yok. Ya da istatistikten yapmana gerek yok. İlgili derslerden 1 net en az yaptıysan puanın hesaplanır. En son böyleydi herhangi bir değişiklik olmadıysa.
-
@LioN teşekkür ederim. umarım öyledir yine de kesin bilen varsa ve aydınlatırsa sevinirim.
-
@miranda üstadın dediği gibi.
-
Arkadaşlar covıd için temasım oldu test yaptım negatif çıktı ama e devletten riskli yazıyor osym non hes kodunu girdiğimde şimdi sınav nasıl olcak oraya gidince bilgi mi vercez onlar mı bilgi sahıbı bilgisi olan var mı ? Ösym duyuru yapmiş ama benim durum 2 gun once negatif çıktı bana gelen bi mesaj yok okulda salonda aynı hala
-
Dostlar şimdiden yarınki sınavda hepinize başarılar, emeklerimizin karşılığını alacağımız bir sınav olur inşallah.
-
Arkadaşlar pandemi den dolayı emanetçi yokmuş diye birşey duydum sizce öyle midir?
-
@bykeynes emanetçinin olmaması sınava her giren kişinin yanında en az 1 kişinin daha gelmesi demektir ki bu daha büyük saçmalık olur
-
@crowdingout ekşi sözlükte bununla ilgili bişey okudum da ondan sordum bana da aşırı saçma geliyor
-
@bykeynes halkbank sınavında emanetçi vardı. Yine olur
-
Daha sınava girmeden akrabalar arayıp sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye soruyorlar stresim iki kat arttı resmen sizin de var mı böyle akrabalarınız valla sinir oldum ya hep bi kendi çocuklarıyla karşılaştırma çabası
-
@magicianrapsody bu tarz insanlar hep var yani yalniz degilsiniz sıkıntı yapmayın sakin olmaya calisin sakin olan kazanir;) basarilar diliyorum:)
-
@berrak_27 Teşekkürler hocam ben de size başarılar dilerim. Allah yardımcımız olsun inş.