6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@yolosapiens inşallah ertelenmez hocam cidden bunaldık artık
-
@yolosapiens tage yazanların gerçekten virüsten korktuğu için ertelenmesini istediklerini hiç sanmıyorum yetti canımıza aylardır dört duvar arasında kitaplara gömüldüğümüz
-
@churcill, içinde söyledi: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
@yolosapiens tage yazanların gerçekten virüsten korktuğu için ertelenmesini istediklerini hiç sanmıyorum yetti canımıza aylardır dört duvar arasında kitaplara gömüldüğümüz
Katılıyorum. Bugüne kadar kitap açmamış ezikler yüzünden inşallah sınav ertelenmez.
-
@crowdingout Benim korkum bu senenin çift yıl olması ve katılımın çokluğundan virüse yakalanmam. Kronik hastalığı olan arkadaşlarım bir de bu stresle uğraşıyorlar. Ama dediğim gibi ertelenmeyeceği neredeyse yüzde yüz. Sürücü kursu sınavları yapılıyor,ales yapıldı,smmm staj başlatma sınavı yapıldı. KPSS'yi mi yapmayacaklar?
Ertelense 18-19'da sınava girerlere yarar tabi,guy sınavına onlar girer ertelenirse.
-
@yolosapiens kpss olmadan maliye alım yapmaz. mart ayında 19 ve 20 puanları ile alım yapacağız dediler. kpss ertelenirse guy alımı da seneye kalır.
-
@yolosapiens Hocam maliye 2020ye yemin etmiş gibi bence sınav ertelendikçe bakanlıkta erteler :DD
-
Hazine ve maliye bakanlığı diyanete 5000 kadro vermiş tekrar ediyorum HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI DİYANET 5000 KADRO
-
Bu sınav ilk tarihinde yapılsaydı risk o dönemler daha azdı esasen. Üniversite sınavlarını tekrar değiştirdiler kpss de yapılabilirdi tarihinde. Gerçekten süreç uzadıkça sinirler yıpranıyor. Koca bir yaz geçti gitti. Bu aşamadan sonra erteleme yapılacağını düşünmüyorum. Yaz tatilcilerinin ve kurban bayramı ile birlikte hastalığın tekrar artışa geçtiği dönemi yaşıyoruz. Gerçi burası Türkiye her an herşey olabilir. Sınava 1 hafta kala erteleme yapsalarda şaşırmam.
-
@LioN Düşünsene hocam bu seneki sınavı komple iptal edip 2021'de girin diyorlarmış.
-
Arkadaşlar bu yıl 2019 dan daha az puan alırsam puanım yanar mi?
-
@R-Barro bildiğim kadarıyla yüksek olan geçerli
-
@R-Barro yüksek olan puanınızla başvuru yaparsınız. Puanlar 2 yıl gecerli.
-
@LioN aynen öyle.Pandemide YKS sınavını yapan ösym bi zahmet bu sınavında yapiversin.Bu iş artık çığrından gerçekten çıkmaya başladı.Diyanete 5000 kadro bize verdikleri 1000 kişi çocuğu kandırır gibi kadro sayısı ya yeter artık.Gercekten .Bu bölümleri kapatın o zaman .Umut tacirliği nereye kadar?
-
2018 geçersiz 2020 'ye girin tamam.Sinav olacak sınav ertelensin,zaten ertelendi .Ya yeter artık gerçekten.Bu ne yaa...
-
Kpss ertelemesi ufukta görünmez sadece talep var umarım yükselmez bu ses. Benim korkum hes kodunun çalışma mantığı. Genel olarak kodu olan kişiler sınava girecek şekilde gözükse de son anda aileden birinde pozitif vaka çıksa o kod pasifleşiyor. Eğer uygulama gerçekten takip ediliyorsa iyi ama başımıza gelse son anda sınava girebiliyor muyuz ayrı sınıfta bunu merak ettim açıkçası
-
Ertelenmesini isteyen varsa 2021 kpssye girsin ona da az kaldi
-
@lakcingofsupply hocalarım Antalya Gazipaşa belediyesi lisans mezunu 7 kişi alıyor ve 35 kişi çağıracak. Taban 60 istiyor. Benim puan 75. Gelme ihtimali nedir sizce?
-
Müjdeye son 50 dk. Umarım önümüzdeki süreçte İİBF'li bizler içinde güzel müjdeler gelir. Şimdiden Vatanımız Milletimiz ve Devletimiz için hayırlı olsun.
-
@gb2020 gazipasa belediye baskani kim hocam? Arayip soralim hemen
-
Arkadaşlar eski kimlikle sınava girilir değil mi bir sıkıntı olmaz. Halkbankta bir sıkıntı olmamıştı emin olmak istedim bilginiz varsa