6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
Arkadaşlar malum sınava sayılı saatler kaldı. Herkese başarılar dilerim. Son olarak güncel birkaç hatırlatma yapayım. Sorulabileceğini düşündüğüm.
1-Navtex
2-Ayasofya' yı ilk kim inşaa ettirdi ne zaman müze oldu vs.
3-Kovid19 teşhisini ilk koyan ve yaşamını yitiren doktor Cemil Taşçıoğlu.
4-Japonlarla ortak açılan şehir hastanesi Çam Sakura
5-Dünya sağlık örgütü direktörünün adı.
6-Kovid19 un ilk çıktığı ülke bölge.
7-Türkiye'nin bahar aylarında Suriye'ye yaptığı operasyon bahar kalkanı
8-Sondaj ve sismik araştırma gemilerinin adları.
9-George Floyd ABD de öldürülen siyahi. Sadece aklıma gelen birkaç güncel bilgi. Bunlara bakmanızı tavsiye ederim. -
Herkese öncelikle sağlık ardından yarinki sinav için bol başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.
-
Dağıldık sanki biraz :))
-
@gencbiraday bayağı hem de
-
arkadaşlar genel kültür kısmında 1 net olmazsa p48 puanı hesaplanmaz mı ?
-
@gencbiraday dağıldık ziyadesiyle
-
Dağılmayın arkadaşlar asıl sınav haftaya.
-
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.
Alan tekrarlarını nasıl yapıyorsunuz? Özellikte hukuk için görüşlerinizi bekliyorum. Yani çıkmışları tekrardan çözmeye çalışsam yetişmez. Medeniden eşya hukuku kısmı sıkıntılı,sadece oraya bakayim desem bu sefer diğer konulardan soru kaçırmayacağım kesin değil. Acaba diyorum 4t'nin 80 soruda kpss kitabını konu anlatım gibi okur gibi çözsem ve sürelere çalışsam kalan sürede yeterli olur mu?
-
İl göçten elenip 1 ayda Kpss yetiştirmeye çalışan benim gibi yıkıklara Mahsun Kırmızıgül şarkısını armağan ediyorum :)))
-
@yolosapiens hukuk adına son haftada sadece konu çalışmalısınız. Deneme ya da soru çözümü değil. Elinizde dersane notu varsa ya da kendi çıkardığınız notlar varsa onları bol bol okuyun. Kanun da okuyabilirsiniz. Eşya kısmını söylemişsiniz bugüne kadar eşyaya bakmamışsanız hiç bakmayın zaten. Diğer derslere odaklanın.
-
@Mambaa Hayır,konu anlatımlarım zaten bitti. Bütün konuların çıkmışlarını da çözdüm. Ama işte karıştırdığım yerler var.
4T yayınevinin 80 soruda devri kpss kitabı var. Genel özet gibi. Önemli olan sorular değil, çözümleri gayet yeterli gibi geliyor ama bilemedim. Çözen varsa yorumlarını bekliyorum.
-
elinde kamu yönetimi notları olan var mı lütfen
-
@yolosapiens esyaya bakana kadar aie miras calışmanızın daha avantajlı oldugunu düşünüyorum. hukukta soru cözmek yerine konu tekrarı yapsanız cok daha iyi olur
-
@gencbiraday insallah daha güzel kapılar açılır
-
Kamu yönetimi konusunda kaynak ve not eksiğim var bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?
-
arkadaşlar bazı kurum personel alımında yds şartına yds e yds var onu biliyorum da yökdil de geçerli oluyor mu? bilgisi olan cevap verebilir mi?
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
arkadaşlar bazı kurum personel alımında yds şartına yds e yds var onu biliyorum da yökdil de geçerli oluyor mu? bilgisi olan cevap verebilir mi?
geçerli olmaz hocam. Yökdil sadece akademide geçerli diye biliyorum.
-
teşekkürler hocam
-
@JABS teşekkürler hocam
-
@çölkaplanı Yökdil şu ana kadar PTT ve Borsa İstanbul'da geçti şu ana kadar gördüğüm. Diğer kurumların zannetmiyorum isteyeceğini, YDS varken.