TRT YETENEK
-
@beirutde hocam ben genç yetenek turkcel porgramında o aşamada elednım orda 3 dk verıyor o anda ekrana gelen konu hakkında fikrinizi belirtıyorsunuz (turkcelin ilerde bulunmasını istediğiniz sektör tarzında bır soruydu ) çözum yada sorun belirtiliyordu.Bundada benım görüşüm trt nin dünya ve türkiye için önemi tarzında bır içerik hakkında konusmaızı isteyebilirler her alan için özel sorudan zıyade genel bir konu hakkında konusturular . Yanı bana çok tatmın edıcı gelmıyor vıdeo mulkatlar açıkcası inşallah hakkımzda hayırlısı olur
-
@beirutde bir konu üzerinde konuşmamızı isteyeceklerdir. Bir keresinde enerjisa nın video mülakat aşamasında bana "elektriği bir hayvana benzetmek isteseydiniz hangisine benzetirdiniz?" sorusu geldi.5 dk cevap hakkı tanınmıştı.
-
İngilizce aşamasını geçmişim. Yanılmıyorsam, 4 aşama daha var. Umarım diğer aşamalar da en iyi şekilde sonuçlanır.
-
@sbk58, içinde söyledi: TRT YETENEK
@beirutde bir konu üzerinde konuşmamızı isteyeceklerdir. Bir keresinde enerjisa nın video mülakat aşamasında bana "elektriği bir hayvana benzetmek isteseydiniz hangisine benzetirdiniz?" sorusu geldi.5 dk cevap hakkı tanınmıştı.
pikacu var mıydı cevaplar da ?
-
@GBVBVV teşekkür ederim hocam, şans faktörü yüksek o zaman
-
puanı 50 60 cıvarında olan arkadaslar ilk sınav sonucu açıklandıgında p1263 tarzı sayısal değerler vardı onu paylaşabilirmi acaba? o değerler sanrıım sıralamyı belirtiyor burdan yola çıkarak kaç kişinin sınavı gectıgine dair bir sonuca ulaşabiliriz.
-
@GBVBVV Kaç kişinin kazandığı açıklandı. Beklediğimiz gibi çok kişi elenmemiş. Baraj 70 olabilirmiş tabii. Geçenlere hayırlı olsun bakalım.
-
Video için mail alan oldu mu?
-
@patrice9 yok hocam ses soluk yok daha kimseden
-
video linki geldi
-
Video mülakat maili geldi. Gün içerisinde herkese gelecektir sanırım. 3 dakika 3 hak tanınmış
-
@patrice9 bana geldi hocam video mülakat linki.
-
Yahu trt mesaj atıp heyecanlandırıyorsun insanı)) ama bilgilendirme iyi oldu. Peki asıl alımlar yani işe başlama tarihi tahmini ne zaman bilen var mı?
-
@kuantummk
Merhaba iyi günler,
Benim bir sorum olacaktı. Bu video mülakat nasıl bir şey içeriği nedir? Ne soruyorlar? Bilgi alabilmem mümkün müdür acaba? -
@cagul geçen sene 3 soru vardı. 2 gün süre verdiler düşünmek için yanlış hatırlamıyorsam. 3 dklık mı ne video çektik evde kendi kendimize sistemden. sistem 3 dk sonra kendisi kapanıyordu. yani kendin ayrıca çekip yüklemiyorsun, kendi sistemlerinden çekiyorsun vs. neye göre kime göre eleniyorsun bilinmez. Soruları açıklayamam çünkü açıklanması yasak kurum için. ama sorularda alan ayrımı vardı. klasik sınav sorusu gibi düşün. zor sorular olmuyor.