Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Açıklandı mı ben bulamadım duyuruyu bulan paylaşabilir mi acaba kaçla kapattı
-
@kısmetsgkdntmni ilanda bugün icin belediyenin sitesinden yayinlanacagi yaziyordu fakat bir duyuru yok
-
@ynsss4 Hiçbir duyuruda yok sayfada
-
Açıklandı liste. 81.560 ile kapattı.
-
Sınav test mi klasik mi göremedim ama bilgisi olan var mı
-
@oa80 “Sınav yazılı (çoktan sevmeli test usulü) ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacaktır. “ ilanın hemen başında yazıyor
-
@enjoythesilence kaç soru çıkıyo acaba bilgisi olan var mı
-
@Busekds soru sayısı belli değil ama hangi konulardan hangi ağırlıkta çıkacak onun bilgisi var sınav ilanında
-
@enjoythesilence teşekkür ederim.En son yaptıkları sınavda sigorta, ihale ve iş kanundan VS soru gelmemiş sanırım
-
@Busekds hukukta çok başlık var, oralardan gelse gelse 1-2 soru gelir. Mesela ben o kısımlara bakacağıma belediye mevzuatı grubuna daha çok zaman ayırırım
-
Belediye Müfettiş Yardımcılığının özlük hakları hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi
-
@Busekds son sınavdaki soruların bilgisine ulaştığınız bir yer var mı?
-
@gazot memurlar forum sitesinden gördüm. Sınavın genel olarak kolay oldugu yazıyodu
-
@enjoythesilence Haklısınız, böyle olması mantıklı.
-
@Busekds Hocam mevzuat konularında nerelere ağırlık verilmeli? Çalışmalarınız nasıl gidiyor?
-
@Gaziantep27 Hocam ben mevzuat kısmına akfonun hamal serisindeki mahalli idareler soru bankasındaki soruları okuyarak çalışıyorum zaten minik bir kitap verimli geldi bana yoksa onlarca sayfa mevzuat okuyacak ne vakit var ne de diğer derslerden zaman kalıyo listeye gireceğimi hiç düşünmeyip tembellik yapıyodum şimdi her şeye bakmaya çalışıyorum en özet halde
-
@tnat Al benden de o kadar hocam. Ben Gaziantep’te olmama rağmen belge vermeyecektim puanıma gelmez diye ama güzel sürpriz oldu. Bakalım yükleniyoruz nasip.
-
@Gaziantep27 ben ankaradan geleceğim hocam, elimizden geleni yapalım da biz olmazsa olmasın, geçmiş yıllarda çok zorlamamış, mevzuat kısmını da dediğim kitaptan bakabilirsiniz daha 10 günümüz var bakabildiğimiz kadar bakalım
-
@tnat Sağ olun hocam, iyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar sınav saat kaçta bitecek kaç saat sürecek bilgisi olan var mı acaba