Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Avexer yalan söylemez iyi bir insandır kendisi. Kesin dediyse doğrudur.
-
@Shadowmoon ümit ederim, doğrudur
-
@Shadowmoon kesin olduğundan bu kadar emin ise saatini de biliyordur o zaman. Onu da söylesin de sürekli açıklandı mı diye endişe içinde geçirmeyelim bu günü.
-
Bugün açıklanır mı sınav arkadaşlar? Dün açıklanacaktı.
-
@icav açıklanabilir, açıklanmayadabilir
-
@Hasso alla alla yapma ya
-
Açıklandı.
-
@gizem33
Teşekkürler -
Hiç mi bir itirazı kabul etmemiş ler benim 72 normal iki soru kesin yanlış ve 73 ile kapattı yine 74 olmalı idi benim
-
Acaba netlerimizi nerden öğrenebiliriz ya
-
İngilizce barajını aşamamış arkadaşım mülakat listesinde. Nasıl bi sıralama yaptılar ne yaptılar anlayamadım
-
@tnat aday.ankara.edu.trde yayınlanması gerekiyordu, yarın yayınlanır büyük ihtimalle hocam.
-
@icav çok teşekkür ederim hocam
-
@econn102 bu ne demek hocam
-
@tnat ankara üni eğer cevaplarımızı yayınlarsa bende daha net bi şey söyleyip itirazımı yapıp burada da öyle söyleyeyim
-
Sözlü mülakat tahminen kaç gün sonra olur arkadaşlar
-
Ankara Üniversitesi protokol gereği netleri sistemde açıklamayacakmış.
-
@İnspector hesaplarıma göre 75 üzeri Bir netim çıkıyor ve barajlarıda geçiyordum ama listede ismim yok ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı
-
Önceden mülakatlar şeffaf değildi diyorduk artık sınavlar da şeffaf değil adayların kaç aldığını söylemek neden zor? Yüzde yüz liyakatli davranmış olsalar bile bu şeffaf olamayan davranışlar kimsenin devletin kurumlarına güven duymamasına neden oluyor
-
@Takasugi Maalesef bende de aynı durum var.Yapabileceğiniz tek şey 7 gün içinde sınav sonuçlarına itiraz etmek.