Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
KPSS 22 ekimde açıklanacak bence bu tarihten önce açıklama yapılır diye tahmin ediyorum.
-
@nikola-tersLa bu zamana kadar duyduklarimiz bankoya alım ihtiyacinin aceleligiydi.her birim icinde farkli sinav acildi.verilecek egitimin de birbirinden farkli oldugunu goz onunde bulundurarak hepsinin ayni anda aciklanmasinin bir mantigini bulamiyorum kendi icimde.bende kpss den once aciklanacagini dusunuyorum
-
@nikola-tersLa tabiki alınacak sonuçta onlarda hak kazandılar mülakata girmeye. Arayıp sormuş birisi daha tarih belirlemedik karantinadakiler için demiş ik.
-
@öznurup bence de aynı anda açıklanması banka dışından bir gözle bakınca elle tutulur bir mantığı yok. Benim anlamadığım karantinada olanları neden Online vs. Bir çözüm düşünülmüyor.
-
@miamia benim anlamadığım sınav yapılırken ve mülakat yapılırken banka karantinada olanlar için bir açıklama yaptı mı ? Zaten sıkıntılı ve zor olan süreçte onları beklemek zorunda olmadığımızı düşünüyorum. Mülakata karılmaya hak kazandık diye giderken arabam bozuldu o zaman beni de yarın mülakata alsınlar nasılsa hak kazımadık değil mi.
-
@nikola-tersLa Öyle işte sağlık sonuçta onlara muhtemelen online mükakat yapılacak bu haftaiçi yapılır bence
-
@nikola-tersLa İnşallah hayatında sağlık durumun nedeniyle, elinde olmayan sebeplerle mülakat kaçırmazsın.
En son aldıklarında uzman-kontrolör-müfettiş-banko hepsi birlikte açıklandı. Bu sene de büyük ihtimalle böyle olacak. Bu yüzden korona olan adayları hemen alalım demiyorlar.
Artık iibf'nin birbirinden nefreti öyle bir noktaya geldi ki 'banane kardeşim korona,morona. Hastaysa hakkını kaybetti açıklayın sonucu' tarzı laflar ediliyor. Allahım iyi niyetli insanlara kapı açsın.
-
@yolosapiens Benim de başıma geldi kardeşim ve kimse demedi bu adam sağlık nedeniyle gelemedi mülakata bunu ilerleyen günlerde mülakata alalım nasıl olsa hak etti. Son mülakat tarihinden 17 gün geçti karantina süresi dolanlar oldu muhakkak onlara aldılar mı mülakata ?
-
Karantinada olup sınava giremeyenler banakyla iletişime geçmişler mi?ne zaman yapılacak mülakatları?
-
Facebook’ta bir grupta biri ‘karantinada olup da son mülakat gününe kadar mülakata girmeyenlerin haklarının yandığını ve buna bire bir şahit olduğunu’ yazdı. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama burda karantinada olup da mülakata giremeye var mı ? Varsa banka ik bu kişilerle bir iletişim kurdu mu ?
-
Memurlar nette bir arkadas ik yi aramis iki hafta icinde aciklanacagini soylemis.bende bugun ankarada calisan bir bankaci tanidigimla gorustum.15 gun icinde bir problem cikmassa aciklanacak,Kasım basi isbasi yaptirmayi dusunuyorlarmis
-
@öznurup hadi hayırlısı arkadaşlar sağ olun hocam bilgi verdiğiniz için
-
Gruplarda da bu haftaiçi açıklanacağı konuşuluyor. İçeriden birinden haber alınmış güya.
-
@littlefinger rica ederim,hayirli haberler olsun hepimiz icin
-
@misiko olabilir hocam,15 gun icinde bir gun denmis her an olabilir
-
Ya bu cuma ya da haftaya cuma açıklanır tahminim.
-
İçimden geçen bir hisse göre yarın bu saatlerde burada eğitim için açılan whatsapp grubu linkleri paylaşacağız
-
Duyumu olan yok mu hiç
-
@nikola-tersLa telefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama..:D
-
@sblue o telefon Allah’ın izniyle bugün çalacak inşallah