Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Acaba karantinada olanlarin hicbiri herhangi bir foruma üye degil mi ? Gormuyorlardir belki
-
@sblue memurlar nette karantinada olanlar için mülakatın haftaya yapılacağını söyledi biri.
-
Whatsap gruplarında gördüm ben 3 kişi var karantinadan dolayı mülakata giremeyen hala bi dönüş yapılmamış onlara neyi bekliyorlar anlamak imkansız!!!
-
Yok mu bir haber?
-
@miamia bu haftaiçi iç kontrolör mülakatı var. Büyük ihtimalle haftaya karantina dolayısıyla giremeyenleri çağırırlar. Tahminim de geçen seferki gibi hepsi birlikte açıklanır. Kasımın son haftası,Aralığın ilk haftasında da öğreniriz.
-
@yolosapiens gruplarda hep Kasım başı işbaşı diye konuşuluyordu . Kimisi karantinadakilerin hakkı saklı kalacak sonraki alımda değerlendirilecek diyor .
-
@Su28A evet,bu hafta aciklanacak diye dusunuyorum bende.hatta haftaya egitim olur,kasim basi isbasi olur diye konusuluyor
-
Whatsapp gruplarinda olan arkadaslar oradan bir duyum var mi durum nedir
-
@öznurup halkbank y.kurulu perşembe toplanır genelde açıklanırsa bu cuma açıklanır .daha önce de bir arkadaş yazmıştı banko kasım işbaşı olacak diye. ama bazı arkadaşlar da hepsi birlikte açıklanacak diyor.daha bugün iç kontrol yeni başladı.öyle olursa 1 ay daha sürer.
-
@öznurup Kasım başı deniyor gruplarda ama kimisi de 6-8 hafta diye duymuş banko Kasım başı olabilir ama diğerleri bence en erken Kasım sonu
-
@churcill zaten mulakatlar biteli bir ay olacak nerdeyse
-
Bugün ik yı aradıklarında herkese kasım demişler. Ağız birliği yapıp bir daha aranmaması için kasım dediklerini düşünüyorum.
-
ben mülakata girdiğimde mülakatlar için 4-6 haftalık bir süre belirledik sonra hepsini birlikte açıklayacağız dediler. mülakatların 14 eylülde başladığını düşünürsek açıklanma tarihi olarak 30 ekim olur diye düşünmüştüm ben. ancak o dönem karantinada olanları söylemediler bende bilmiyordum eğer onlara da mülakat yapılacaksa kasım ortası açıklanır gibime geliyor
-
Arkadaslar yok mu bir haber alan forum cok sessiz
-
Bi haber yok galiba. Kasıma kaldı heralde
-
@misiko umudumuzu kaybetmeyelim hocam
-
@öznurup bi sen bi ben bekliyoruz
-
Herşeyi covid dolayısıyla giremeyenler bozuyor onlarla ilgili plan bile yapılmamış daha bekle bekle yıldım artık
-
Acaba covidliler mülakata girmeden açıklanma ihtimali var mı? Belki onlar içni başka planları vardır zaten çok az kişilermiş 10 kişi diye duydum
-
@miamia Öyle bir şey kesinlikle olmaz. Bugün iç kontrolör yardımcılığı için mülakata giren arkadaşlara da bütün mülakatlar bittikten 6-8 hafta içinde sonuçlarınız açıklanacak denilmiş. Ayrıca son alımda bütün pozisyonlar aynı anda açıklandı.
Ben bunları umut tacirleri için yazıyorum. Henüz karantina dolayısıyla mülakata giremeyenler varken bugün açıklanacak hissediyorum demek umut satmaktır. Kasım'ın son haftası,Aralığın ilk haftası gibi sonuçlar açıklanır. Aralıkta da işe başlanmış olunur.