Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
bölüm bazlı yarısından fazla yapmak zorunluluğunda kasdedilen nedir? alanın her bölümünden mi yarısını yapmak yoksa alanın hepsinden mi?
-
@çölkaplanı alandaki 100 sorunun 50sini, genel yetenek ve ingilizce de 25 ini doğru yapmak gerekiyor hocam
-
@m-keynes eyw hocam teşekkür ederim.
-
@m-keynes en doğru cevabı bu durumu daha önce yaşayıp deneyimleyen biri verebilir
-
@m-keynes ben halkbankın en son yaptığı teftiş sınavında ilk tercih müfettişlik İkinci tercihim iç kont. 2 puanla teftiş kaçtı iç kont mülakatına çağrıldım. Yani 101. Olursanız otomatik 2.tercihinizdeki unvan için mülakata çağrılırsınız.
-
@oz-ece35 ben ilkine uzm yazdım ikincisine iç kontrolor sizce dezavantajlı mıyım
-
@longtermjobless yani uzmanlık gelir büyük iht.
-
@oz-ece35 teşeekkür ederim hocam
-
@oz-ece35 tamam hocam yüreğime su serptiniz teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim
-
Şimdi arkadaşlar Kasımın başına kadar askerlikle ilişiğim yok.Ama ilanda 31.12 tarihine kadar olması gerekiyor yazıyor. Bu süreçte zaten yüksek lisans yapacağım. Benimle aynı durumda olan var mı?
-
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak: Akadronun banka muhasebesi, merkez bankacılığı, finansal sistemler vs gibi konularla ilgili bir kitabını gördüm sizce alan sınavı için gerekli midir yoksa mevcut kpss çalışması bu dersler için kısmen de olsa yeterli olur mu
-
@churcill maksimum 2 soru çıkar hocam bence değmez
-
@longtermjobless eyvallah hocam
-
Elinde ziraat uzman yrd ve halk bank uzman yrd ingilizce soruları olan var mı
-
@longtermjobless hocam bankacılık kanununa çalışsak yeterli olur mu mevzuat yani sonuçta.
-
@MiraKar mevzuatı direk okumayı denedim, çok ağır geldi bende bir açık öğretimin pdf kaynağını buldum işime yarıyor bu şekilde yeter diye düşünüyorum hocam
-
@yolosapiens benimde aynı kasımın başına kadar tecil sürem. Aradım sinava girmemde bir sakınca olmadığını ama mülakat aşamasına kadar tecil ettirmem gerektiğini söylediler
-
@gören Mesajımı gönderdikten sonra aradım ve bana da aynı cevabı verdiler. O süreye kadar yüksek lisansa başlayabilir miyim bilmiyorum. YÖK, üniversitelere Eylül ayında lisansüstü başvurularını açmaları konusunda tavsiye verdi. Sıkıntılı bir durum.
Arkadaşım sınav parasını almak için öyle demişlerdir tarzından bir şey söyledi. Sonuçta başvuruda tecil tarihini yazıyoruz. 31.12'den önce olduğu için direkt eleyebilirler dedi. Umarım böyle bir şeyle karşılaşmam. En azından sınava girmek istiyorum.
Siz tecil tarihine 1 Kasım yazdınız, değil mi?
-
@yolosapiens evet ben 1 kasım yazacağım. Maalesef çok az üniversite yüksek lisans ilanına çıkmış durumda ağustosun sonuna kadar kayıt yaptırabilirsem en azından mülakatta sorarlarsa yüksek lisansa başlayacağımı söyleyeceğim
-
Dün sabah 10 gibi bankada ücreti yatırdım ama anadolu üni sisteminde hala ödeme yapılmamış gözüküyor. Geç mi giriyorlar sisteme?