Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Oguzzz İlanda yazan şu şekilde hocam;
"Genel Yetenek, Alan Bilgisi ve Yabancı Dil bölümlerinin her birinden bölüm bazında sorulacak soruların en az
yarısını doğru olarak cevaplandıran;"www.tercihiniyap.net/images/upload/2020_halkbank_kont_muf_uzm.pdf
-
@albertcamus ben örneğin hukukun en az yarısı yapılmalı, iktisat en az yarısı Yapılmalı şeklinde algıladım ama ilanda yazılı şekli pek açık değil gibi geldi bana. Eğer sizin dediğiniz gibiyse süper peki bankacılıkla alakalı herhangi bir kaynak var mı baktığınız?
-
ingilizce önemli burda bence ingilizcesi sıfır olan sakın sallarım tutar demesin bankoya başvursun bi daha banko ilanı gelmez kolay kolay yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ingilizcesi sıfır olanlara diyorum
-
@albertcamus bende gördüm o yazıyı ama sizin gibi yorumlamadım ucu açık tabi inşallah sizin dediğiniz gibi olur ama pek gerçekci gelmiyor
-
@Diego33, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
ingilizce önemli burda bence ingilizcesi sıfır olan sakın sallarım tutar demesin bankoya başvursun bi daha banko ilanı gelmez kolay kolay yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ingilizcesi sıfır olanlara diyorum
Ben 2015 ve 2016'da halkbank sınavlarına girdim. YDS puanı 40'dan düşük olanların banko görevlisi sınavına girmesi daha mantıklı olacaktır. Bana belki tepki gösterenler olacak ama sınav sallayarak geçilmiyor malesef. Özellikle sınavı tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Sonuç olarak, arkadaşın yorumuna katılıyorum.
-
@Blueberry ++ Şunu da belirteyim. O yıllarda alandan barajı geçmeme rağmen ingilizceden kaldım.
-
@Blueberry aynı anda uzman yardımcılığı ve bankoya neden başvurulamıyor?
-
@kapesese Kariyer grubu alımları ile banko için ayrı ayrı sınavlar aynı anda başlayacak çünkü. Banka böyle takdir etmiş durumda.
-
@Oguzzz Ben üç ayrı başlığı saydığı için bu şekilde yorumladım. Banka ile iletişime geçip soran bir arkadaşımız varsa o da daha sağlıklı bilgi verebilir.
@stradivarius Maalesef kaynaklar hakkında bilgim yok hocam. Şener Babuşçu övülüyor ancak ben kullanmadım hiç. -
@cemresaygin yeni uyelik açmayı deneyin
-
@albertcamus çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba. Yazmıştım ama tekrar yazmak istedim belki önlerde kaldığından görülmemiştir. Bankacılık ve finans kısmındaki Banka Muhasebesi, Para-Para Politikası-Merkez Bankacılığı, Finansal Sistem-Uluslararası Finansal Sistemler, Ticari Aritmetik derslerine çalışabileceğimiz bir kaynak var mıdır? Aslında özet halinde not şeklinde falan bir şey olsa süper olur şu kısa zamanda. Teşekkürler ve hepimize kolay gelsin
-
@stradivarius tahminim bu dersler mevzuta zaten internetten mevzuatları indirip çalışıcaksınız örneğin bankacılık kanunu 5411 nolu kanun gibi
-
@Diego33 çok teşekkür ediyorum.
-
merhaba. Ben bu sınava girmek istiyorum ancak ingilizceme pek güvenemiyorum. sizce sıkı bir çalışmayla 1 ayda bu sınav halledilebilir mi ? Yoksa banko sınavına girip ileri zamanda uzman yard. yükselme şansımız var mı? ne yapacağım konusunda çok kararsız kaldım :((
-
@brilliant ben de aynı durumdayım ingilizcem cok iyi değil malesef alanda fena değil hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsızım
-
bankoda üniversite kısıtı yok milyonlarca mezun girebilir, uzm yrd. en azından alan ve ing insanları uzak tutacaktır
-
@stlys yökdil ya da yds denemesi indirip çözebilirsiniz
-
@longtermjobless ikametgah ve yaş şartı var hocam.
-
Bankodan yükselme aşamaları nasıl oluyor acaba bilen biri açıklayabilirse çok sevinirim