Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@albertcamus uzman yardımcılığı için genel müdürlük diye belirtilmemiş. Büyük çoğunluğu şubeye alınacak.
-
@cankara tayin durumunu göz önüne alarak tercih yapmamanızı öneririm. Kurum şehirleri ihtiyacı doğrultusunda belirliyor.
-
@troya Evet hocam İstanbul şubelerini de kapsıyor sanırım.
"İstanbul’da faaliyet gösteren
hizmet birimleri" denmiş. -
@albertcamus çok teşekkür ederim hocam
-
- İç kont
2.banko
Yazabiliyor muyuz
- İç kont
-
@Su28A Hayır
-
@Su28A banko ayrı
-
Merhaba dostlar yeniden. Çalışmalarımıza söz verdiğimiz üzre meslek tanıtımları ile devam ediyoruz. Öncelikli olarak Halkbank Uzman Yardımcılığı meslek tanıtımı ile başlayalım.
Kısa süre içerisinde tüm topladığımız bilgi ve verileri bir araya getirip müfettiş yardımcılığı ve iç kontrolör yardımcılığı çalışmalarını da tamamlayacağız. Linki ilk iletiye ilave edeceğim, aradığınızda kolayca erişebilirsiniz.
Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
-
Genel yetenekte sözel mantık çıkar mı?
-
@oz-ece35 sözel mantık da çıkar, sayısal mantık da hocam.
-
@Ysgnd5 sizce temel matematik çıkar mı? Üslü köklü rasyonel sayı veya permütasyon kombinasyon?
-
@oz-ece35 çıkabilir hocam. Kpss matematik konularindan çıkacağını düşünüyorum. Bir göz gezdirmekten birsey kaybetmezsiniz.
-
uzman yard. ve iç kont. yard. başvurdum bankoya da başvurabilir miyim?
-
@Oguzzz Başvuramazsınız.
-
İngilizce siyaset bilimi mezunuyum ve Yds B seviyesinde İngilizcem var, 2018 yılında da İstanbul da iyi bir KPSS dershanesine gittim ve o yıl en yüksek puanım 84 tü. (Hangi puan türü olduğunu hatırlayamadım) 2019 yılında da girdim KPSS’ye ama 80 den yüksek puanım yok. Her ikisine de baya çalışarak girmiştim ama bu kadar yapabildim bazı sebeplerden dolayı. İşin özü iyi kötü temelim var alan derslerinden ama yine de alanıma pek güvenmiyorum (3 yıldır her sınavdan elim boş dönünce) 1 ayda da çalışıp halledilir mi emin değilim çünkü nerdeyse 9-10 aydır kitap yüzü açmadım.
Bu yüzden ilanı görünce kararsız kaldım. İç kont. yrd., müfettişlik için mi başvursam yoksa banko için mi? İkametgahım da Amasya bu arada. Bana bir fikir olması açısından yazarsanız çok memnum olurum. -
@noir bende 1,5 senedir alan dersi kitabı açmadım ama giricem teftişe denemekten zarar gelmez yaş olarak son şansım
-
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle herkese kolay gelsin. İktisat hukuk muhasebe ve maliyeden ayrı olarak alan kısmında bir de bankacılık kısmı mevcut. Bu bölümde de anladığım kadarıyla baraj altında kalmamak için en kötü ihtimalle yarısını doğru cevaplamamız gerekiyor. Bu alana nasıl çalışacaksınız? Herhangi bir kaynağım yok benim. Eğer olan arkadaşlar varsa ve paylaşabilirlerse çok sevinirim
-
@stradivarius Hocam yarı yarıya şartı Alan Bilgisi başlığının bütünü için geçerli, başlık başlık değil. Eğer öyle anladınızsa düzelteyim istedim
-
Ben de kendimce bir strateji belirledim hukuk ve iktisada tekrar bakıyorum birazcıkta maliye bakacağım . İngilizceden de yarısını yapabilirim ama Geçen seneki saçma soruları gördükten sonra genel yetenekTen korkmaya başladım.
-
@albertcamus hocam emin misin genelde her alan bilgisinde ayrı ayrı %50 başarısı yakalamak gerekmiyor mu?