Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@keynesinvarisi cidden orası ayrı saçmalık. İtiraz bölümünde itiraz ettiğimiz soru numarasını soruyor Alttaki açıklama kısmına yazsak bu seferde soru numaranız ile uyumsuz deyip itirazı yok sayarmış bu üniversite. Bu arada ben xyz-istasyon sorusuna ve otomatik stabilizatör sorusuna itiraz edeceğim. Stabilizatör sorusunda hem transfer harcaması hem işsizlik sigortası doğru oluyor.
-
@BlackList hocam, transfer harcamaları içinde işsizlik sigortası haricinde başka yöntemler de var. Soru bu şekilde düşünülmüş olabilir mi ?
-
@c-est-la-vie elbette olabilir hocam. Lakin bu Anadolu Üniversitesi ne derece düşünmüştür bunu. Hele ki sınavın kalitesini göz önüne aldığımızda. Yinede her durumda böyle iki seçenek aynı anda verilmez. Soruyu mu düşünelim yoksa soruyu hazırlayanın o soruyu hazırlarken ki kafa yapısını mı? Mesela ÖSYM böyle bir şey yapmaz, yaparsa da direk iptal olur zaten. Ama Anadolu Üniversitesi iptal eder mi bilemiyorum.
-
@c-est-la-vie hocam bide bu menkul sermaye iradı sorusunda, hangisi sermaye iradı mıdır yoksa iradı değildir diye mi soruyordu? Kafam allak bullak oldu resmen
-
@BlackList ben de öyle düşündüklerini sanmıyorum aslında. Bu sınav her türlü hayal kırıklığı yarattı. Banka sınavları ÖSYM tarzından Farklı olur genelde ama bu sınav fazla farklıydı
-
@BlackList menkul sermaye iradi değildir diyordu. Çünkü diğer şıklarda ortaklara kar dağılımından bahsediyordu şu an hatırladım. Hakkaten düşündükçe iyice kafa karışıyor sonucu beklemek en iyisi sanırım
-
Sorular yayınlanmadı ama itiraz açıldı. Çok saçma bir şey.
-
@MiraKar yayınlamaya yüzleri yok ondandir
-
@john baştan sona saçma bir sınav.
-
@MiraKar bence halkbank borçları icin bizi sömürdü.Almamak içinde boyle saçma bir sinav yaptı.Bundan önceki kpss ayarındaydı bu bambaşkaydı.
-
@john evet Ziraat'e de girmiştim onu da Anadolu Üniversitesi yapmıştı ama kaliteliydi en azından.
-
@MiraKar hocam ziraat nasildi ing barajı var mıydı
-
@john vardı hocam ama 70 üstü alan bence geçti ben 55 almıştım
-
@MiraKar uzm yrd yoktu ark 2018 de girmisti
-
@john ben 4 gözle ziraat bekliyorum.ins gelir
-
BDDK’nın aktif rasyosu ile ilgili soruyu ne yaptınız hatırlayan var mı? Bankaların kredi miktarını artırmak, bankaların kredi hacmini genişletmek gibi şıklar vardı
-
@umcags kredi hacmini genişletme diye düşünüyorum
-
@umcags ben ikisinin farkını çok anlayamadım kredi hacmi dedim
-
@umcags bende kredi hacmi diye düsündüm onu isaretledim.
-
@umcags kredi hacmi olacaktı hocam