Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@BlackList yok hocam milli gelir 28 çıkıyordu ücret faiz kar ve rantın toplamı
-
@gardaş Gsyih soruyordu
Gsyih= Gsmh+nfg
Gsmh=Smh+amortismanlar
Smh= milli gelir + dolaylı vergiler - sübvansiyonlar
pardon sizi 38 yazdi sandimda 38 diyen kisiye yazdım -
@longtermjobless cevap 62 mi hocam şimdi
-
@c-est-la-vie kamusal malların kendisi piyasa başarısızlığıdır zaten
-
@gardaş doğrudur hocam rakamsal olarak milli geliri vs tam hatırlamıyorum ama 62 işaretledim onu biliyorum.
-
@gardaş işin kotu yani bu formuelleri kullanarak tam 62 bulamadim emkn değilim o yuzden dgsgs
-
@longtermjobless sübvansiyon yoksa hatırlamıyorum çünkü kesin 62 varsa bilemem
-
artık hayırlısıyla kısmetimizde vardır değilse olmaz zaten:) Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin.
-
@gardaş bence yazı yazmalıyız çok saçma bir sınavdı.
-
Sorulara itiraz için yarın son gün arkadaşlar. Şahsen xyzli istasyon sorusuna ve otomatik stabilizatöre itiraz ettim. Özellikle xyzli soruya toplu halde itiraz edersek gy barajını aşağı çekerler ya da herkese 3 doğru eklerler (birbirine bağlayan 3 sorudan oluşuyor diye hatırlıyorum).
-
XYZ'li sorudan ben de emin değilim. Fakat her yöne her şekilde (beyaz kare şartıyla) gidebilirsiniz yazdığından ben çapraz ulaşmıştım istasyona.
-
@Deschain öyle ulaşılıyor hocam ama bildiğiniz gibi başta dikey yatay diye belirtiyor aynı zamanda. Mantık sorularında böyle çelişkiler olmaz. Kaldı ki çapraz ulaşmayı doğru kabul edecek mi bilmiyoruz. Büyük ihtimalle etrafı siyahlarla çevrili terimde bir siyah yanlışlıkla konuldu. Sonuç olarak iptal olursa kesinkes herkesin yararına olacak
-
Bu sınavda hem bu kadar saçma genel yetenek soruları hem ingilizceyi bu kadar kısa bi sürede geçebileni tübitak’a falan alsınlar bence.
-
arkadaşlar yep ile ilgili bir soru vardı hedef sektörlerden değildir falan diyordu? Şıklarda tarım turizm inşaat savunma falan vardı ne yaptınız onu?
-
@gardaş galiba inşaat
-
@çiçek Ben tarım dedim. Yep te tarım olmaz ya
-
@çiçek sanayileşmeyi hedefleyen bir ülke tarımı hedeflemez bence
-
@gardaş Tarım yaptım o soruyu.
Tam rekabet/ Monopoş sorusunu da tam rekabette buğdayın olduğu şıkkı işaretledim.
-
@gardaş bende
-
@rybzinski bende tarım yaptım