Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Elemek zor değildir diye düşünüyorum o sorularla...
-
@adams gelirse şubat mart gibi Vakıfbank genelde o zamanlar ilan verio
-
@klapaceus normalde o zamanlar ilan veriyor ama bu sene ilan vermedi bana da nedense kpss den sonra ilana çıkar gibime geliyor, inşallah öyle olur.
-
@bykeynes aynen katılıyorum çünkü her sene mutlaka alim oluyo inşallah kpssden sonra gelir zaten sınavdan sonraki süreç de uzun o yüzden sınavın bu sene olması daha iyi olur insan kaynaklarında filan tanıdığı olan varsa bir fikrimiz olurdu
-
@adams ben linkledin dan birini eklemiştim ik sırf merakımdan ama henüz kabul etmedi yoksa sorucaktım bende onlara en son çözüm olarak bunu bulmuştum ;D
-
@Ysgnd5 banko asistanlığında en az 25 doğru yapan kazanır bence
-
@gb2020 baraj en az 30 doğru banko için,
Ayrıca banko başlığına bu linkten ulaşabilirsiniz.
-
@bykeynes çaresizliğin gözü kör olsun halkbank için duyum alan olmuştu facebook a yazılmıştı ama Vakıfbank tan kimsenin tanıdığı yok galiba
-
@Merzan19 benim iletişimde olduğum arkadaşlar var vakifta ara ara sorduruyorum genel müdürlük birimleri için plan yok deniyor sürekli söyledikleri şey genel müdürlükte çalışan fazlası olduğu şubeler için banko ilanı gelir mi o konuda bir fikrim yok
-
Vakıfbank artık bölge ve GM ye alım yapmaz şubelere ancak, tabi bu da bir çalışan tahmini
-
Vakıfbank ta banko görevlisi diye ayrıca unvan yok bu arada arkadaşlar bir uzman yardımcısı gişede ya da bir memur unvanlı kişi ticari bölümde çalışabilir, çalışıyor
-
@modigliani-0 nasil yaa
-
@modigliani-0 doğru olabilir devletten ilan gelmeyince devlete de geçen olmamıştır bu yıl hiç önceden guy filan geliyordu bankadan birçok kişi devlete geçiyordu yine de bir ümit belki gelir 20 kişi için sınav açtıkları da oldu sonuçta geçmişte
-
Banka maasi guydan daha iyi. Servis gorevlisi ve yan haklar bakimindan söylüyorum. Tabii cok yogun ayaga dusuyorsunuz cogu zaman fakat 6 yil sonra gelir uzmanının iki kati alırsınız
-
İnsan kaynaklarını arayıp soran var mı? Tahmini ne zaman açıklanır? Ne sınavmış be arkadaş açıklanmadı gitti.
-
sonuçlar açıklansa bile bu koşullarda mülakat yapılacağını düşünmüyorum en erken ekim gibi mülakatlar olur bence, işe alımlar ise aralık ayını bulur.ama tabi en azından sonucu bilmek de önemlidir.
-
Benim en merak ettiğim şey, barajlarda bir esneme olacak mı? Olsa bile hangi bölümleri esnetirler acaba.
-
Sınav zordu ama esneme olacağını düşünmüyorum. En fazla yapacakları şey 60 barajını 50’ye çekmek. Genel yetenek İngilizce ve alan testinde her zamanki gibi yarısı yapma şartı istenir. Üçünü geçen zaten mülakattan da geçer tahminimce.
-
@metehanaslan23 60 barajını 50 ye çekmek demek hepsinden en fazla yarısını yapmış olmak demek sanmıyorum o yüzden baraj 50 nin de altına düşebilir.Gy barajını kaldırmaları gerekecek ilk 800-900 kişi zor bulurlar yoksa mülakata çağıracak.
-
Bu hafta açıklanır mı arkadaşlar , arayanlar var mı ?