Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kuantummk bence ekim gelmeden yaparlar , ne olacağı belli değil çünkü vakalar daha da artmadan yasaklar gelmeden yapıp aradan çıkarırlar kpss de var çünkü bu aralar KPSS yapılıyorsa mülakatlar da yapılır , bende turizm sektörünün sezonu kapatmasıyla beraber haftasonu yasaklarının, şehirlerarası yasakların geleceğini düşünüyorum
-
Müf 25 iç kontrol 35 uzman yardımcılığı 200 kişi alınacak zaten. mülakata az kişi kalması onların işini kolaylaştırır.eğer bu sayılara ulaşılamazsa esneme olur bence onun dışında bölüm bölüm baraj düşürülmez.
-
@kuantummk Aynen öyle. Hatta 800 kişilik mülakat listesinin dolacağını düşünüyorum. Dolmasa bile 'biz 800 kişi mülakat dedik ama 600 kişi oldu hadi 200 kişi için barajı esnetelim' demezler herhalde
-
bu seneki sınav sorularını indirmeyi unuttum acaba indiren varsa gönderebilir mi mail yoluyla ya da direkt burdan oguzcanndemir@gmail.com
-
@Oguzzz yayınlandı mı ki?
-
@metehanaslan23 anadolu üni genelde sınavdan sonraki gğn 2 günlük yayınlıyor hatalı sorulara itiraz edelim diye ama ben bakmayı unutmusum tam bilgim yok ondan dolayı
-
yayinlamadi bu sinavin sorularini
-
@beirutde bakmış miydiniz siz
-
@adams siteden takip ettim.hic koymadilar kacirmadiysam
-
@Oguzzz Yayımlanmadı sorular. İtirazlar sorular görülmeden yapıldı.
-
Yok mu bir haber alan?
-
Yarın açıklanır büyük ihtimalle dostlar
-
@magnolya siz bankadan mı bilgi aldınız hocam?
-
Ben Anadolu Üniversitesi ile konuştuğumda bir ayı bulabilir cevabı almıştım. O nedenle en geç önümüzdeki hafta açıklanacağını düşünüyorum.Ayrıca sorulara itiraz edip itirazı sonuçlanan oldu mu ? Çünkü önce itirazlar sonuçlandırılıyor sonra sonuçlar açıklanıyor. Eğer itirazlara cevap verilmediyse bugüne kadar yarın açıklanmaz.
-
@keynesinvarisi hocam şimdi kontrol ettim de 2 gün önce itirazım sonuçlanmış. İtiraz tabiki reddedilmiş, soruda hata yoktur diye cevap attılar
-
@BlackList Sağolun hocam haber verdiğiniz için o zaman bugün yarın açıklanır sonuçlar.
-
@BlackList Hangi soruya itiraz etmiştiniz?
-
Arkadaşlar başka itirazı sonuçlanan var ise yazarsa seviniriz
-
Mülakatlar 7 eylul haftasi baslayacak, ise baslama tarihi de ekim ortasi ya da kasim başı olacak. Herkesin istediği olur umarım.
-
@krdndm kesin duyum mu hocam, bu sınava girenlerin çoğu kpssye hazırlananlar tam sınav haftası yaparlar mi