Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
bi umudumuz varsa o da yarisini yapma sartini kaldirmalari ajaj yoksa bosa
-
Sinav sonucumdan ziyade genel yetenekten baraji gecen 1040 kisi cikicak mi onu merak ediyorum.
-
@lakcingofsupply mümkün değil ya hala aklıma geldikçe sinirleniyorum sorulara
-
Siteye her girdiğimde sonuç açıklanmış mı diye her baktığımda kalbime inecek gibi oluyor.
-
@BuzdevrindekiSid bende instagrama bile girmeyip buraya bakıyorum habire tertemiz delirmekten korkuyorum...
-
Herhalde haftaya kaldı dostlar
-
3 haftada açıklanacagini hic sanmıyorum
-
Anadolu universitesi çalışma saatleri 9 ile 17 arasi. Bu saatten sonra açıklarlar mı? Boşuna beklemesek.. olma ihtimali de çok düşük ama heyecanlandim artik.
-
@Ysgnd5 daha önceki senelerde yökdili akşam 8de açıklamıştı ben çok geleceğini sanmıyorum bu hafta ama açıklayacaksa saat çok önemli değil
-
Ziraat bankasi mufettislik de 13 kasim carsamba aksam 7 de aciklanmisti. Saat ve gun onemli degil arkadaslar
-
@churcill vakıfbank müf. yrd. geçen sene boğaz içi tarafından yapılan sınav saat 19.00 civarı açıklanmıştı, ve cumaydı sanırım.
-
@churcill bana da en erken 4 haftada açıklanır gibi geliyordu. Ama 7 Eylülse mülakat başlangıç tarihi, bu hafta da açıklayabilirler.
-
Tek sasirdigim nokta mulakat tarihlerini ise baslama zamanlarini bu insanlar nerden biliyor anlamiyorum
-
sınava gişe için girdim ama bu başlık daha hareketli içimden bir ses bir saate kalmaz açıklanır diyor
-
@North-remembers bende gişe için girdim ama gise başlığı çok sessiz
-
@beyza123 evet o genel yetenek sorularından sonra herkes neye uğradığını şaşırdı
-
@North-remembers kazanacagimi dusunmuyorum ama bi umut yine de bekliyor insan️
-
Zaten kazancaz diye değilde bu sınavda ne yapcaklar onu merakımızdan bekliyoruz
-
olanda da olmayanda da hayır var kimsenin hakkı yenilmesin de
-
7 oldu saat ses yok