Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
profiline bakılan sadece o mu başka bakılan varsa bizimle paylaşabilir mi?
-
Açıklasalar artik yaaa offf alan sınavda saçma salakti zaten nedir bu iibf lerin kadersizligi
-
tahminim yarin sabah aciklarlar. itiraz sonuclari geceli 6 gün oluyo yarin galiba. tam zamani
-
Bu hafta kesin açıklarlar gibi geliyor. Linkedin de bakmayla alakalı olacağını düşünmüyorum.
-
Benim de profilimi görüntülemişler, demek ki sonuçlar belli ve iyi olanlara bakıyolar.
-
@noble olabilir. Eğer öyle birşey varsa şimdiden hayırlı olsun o zaman.
-
@noble Hocam kim tarafından görüntülenmiş profiliniz? Bankanın kendi sitesi mi yoksa Halkbank’ta personel alım ile uğraşan kişiler tarafından mı?
-
Çok garip bir süreç devam ediyor, hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Peofile bakıp da mı mülakata çağıracaklar sınav yapmanın gereği neydi o zaman ben bu işe bir anlam veremedim akla yakın bir fikri olan varsa duymak isterim
-
@churcill adam sadece bu iletiyi göndermek için üye olmuş ne ekran görüntüsü ne bişey var hocam, diğer arkadaşta 7'sinde mülakat olacak 29'unda açıklanır kesin banka çalışanıyım vs diyordu itibar etmeyiniz.
-
Halkbank uzman yrd. Ziraat müfettiş yrd. ve uzman yrd. sınavlarına girip mülakata kalan biri olarak daha önce linkedin profilime bakılmamıştı.
-
@noble müfettişlik için mi başvurmuştunuz yoksa uzmanlık için mi 800 kişinin profiline bakacak halleri yok bence
-
burdaki bilgilere aldırış etmeyin. birkaç tane kendini bilmez troll sizlerin moralini bozmak için yazıyorlar.
-
arkadaslar yanlıs bir anlasılmaya maruz bıraktıysam özür dilerim ben sadece arkadasımının bana dediğini söyledim belki desizin dediğiniz gibi etkileşmde bulundugu bir profil bakmıstır ayrıca müfettişliği kazanan kişiler için müfettişler ev ziyaretinde bulunacak onun için sosyal medya arastırma yapması makul doğal olarak sınav sonuclarını yasal acıklamadan önce öğrenebilirler. linkedin e bakıp almak gibi öyle bir kurum tüm eleştiriler üzerindeyken öyle bir hata yapamazlar, iyi günler dilerim ve tekrar tekrar özür dilerim sizleri üzdüysem
-
ben vakıf müflük mülakatına girdiğimde ev ziyaretine gelen müfettiş; 3 müfettiş sizi araştırıyor demişti. Kazananları araştırmaları doğal.
biri saha araştırması, biri ev ziyareti , biride emniyette.
üsttekilere yazılan troll yorumunun sebebi hesapların yeni açılmış olması
-
@BuzdevrindekiSid onun için özellikle linkedin gibi profesyonel bir mecrada hesabın olması ve bunu bankanın bilip arastırması bile avantajdır
-
Trolleme falan yok olanı söylüyorum, niye bakmışlardır onu bilemem. Müfettiş yardımcılığına girdim.
-
@BuzdevrindekiSid ev ziyareti mi? ilk defa duyuyorum. neden böyle bir şeye gerek duyuyorlar anlaması güç.
-
@covanni bddk mecbur kılıyor
-
Elinde sorular olan var mi