Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@longtermjobless öyle mi hocam bakanlık o kadar müdahil mi sürece
-
@churcill banka demis.
-
@beirutde yanlış okumuşum pardon
-
Aslında, sonuçların açıklanması banka onayına bağlıysa, bankayı arayıp kesin bilgi alsak daha mantıklı olacak böyle beklemektense. Bir de sonuçların geç açıklanması bizim faydamıza olur bence. Buradaki çoğu kişi zaten kpssye girecektir. Şimdi açıklanırsa mülakat da yakın olur. Kpssyi baltalayabilir. Yani, sonuçların hemen açıklanmasını istemek bizim için faydalı olur mu gerçekten?
-
@Ysgnd5 eh sinavi iyi gecenler icin bu daha mantikli bi tercih olur.fakat çoğu kişi iyi bi sonuç beklemiyor o yüzden kafalarini meşgul etmemesi icin aciklanmasini istiyolar. bu da mantikli bi istek
-
@beirutde benim sınavım da çok iyi geçmedi. Gelirse ucundan kıyısından gelir.
Ama zaten öyle ya da böyle 1 ay bekleyecektik. Çünkü banka sınavları genelde 1 aydan önce açıklanmıyor. Bir arkadaş 7 eylülde mülakatlar başlayacak dedi ve burayı coşturdu. Ancak, ne açıklanan bir sınav var ne de bankadan bir haber. Kısacası vaktimiz yendi... peki, o zaman geri geliyor mu? Hayır.
Ayrıca tabii herkesin durumu farklı ve mantıklı gördüğü seçenekler birbirinden farklı olabilir.
Ama burada birinin sınav tarihi ile ilgili bir görüşü, sınavın açıklanma tarihini değiştirmeyecektir. -
@Ysgnd5 eh orası öyle tabi hocam. fakat merak faktörünü bu dediklerinizin hic biri devre disi birakamaz
-
Mailin cevabı geldi 25-30 iş günü yazdı dağılalım şimdi. Daha açıklanmaz.
-
@mrblue10 bu hafta dahil en az 2 hafta var yani, en erken haftaya cuma
-
Yine adamın biri bütün başlığı trolledi ne diyelim helal olsun
-
Ne trollemesi ss atayım istersen
-
@mrblue10 hayır 7 eylülde mülakatlarin başlayacağını söyleyen kişiden bahsediyorum
-
Arkadaslar banka calisanlarindan tanidiklarim surecin hizli ilerleyecegini subelerde eksigin cok oldugunu soylemisti bana da.bence arkadasin uzerine gitmeyin.hakli olabilir daha hicbir sey belli degil.
-
[url=https://hizliresim.com/nyPcec][img]https://i.hizliresim.com/nyPcec.jpg[/img][/url]
-
-
Bekleyip kendimizi yıpratmayalım.
-
@mrblue10 arkadas zaten sinav tarihinden sonra diyor bugun yarin aciklanir
-
@öznurup daha 22 gün oldu hocam.
-
@öznurup 16 işgünü geçmiş daha. Yani haftaya cumaya kadar aciklanmaz.
-
@öznurup benden söylemesi. Bekleyip göreceğiz.