Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
2016 tam 1 ayda açıklanmış. Umarım herkesin gönlündeki sonuçlar gelir. Bu forum bu sınavla alakalı konuşulmak için açıldı. Tabikide merak edecez tabikide tartışacaz.
-
salgın böyle devam ederse süreç iptaline ya da dondurulmasına şaşırmam, sonbaharda salgın daha şiddetlenebilir, zaten bir çok banka evden çalışıyor genel müdürlük birimleri özellikle. personel eğitimi olmadıktan sonra personel alımının pek anlamı yok sahaya süremezler çünkü elemanı bu koşullarda da eğitim zor
-
@kuantummk bana da alımlar hızlı olacak gibi geliyor. Eğitimi de hızlıca yapıp başlatabilirler hemen. En azından bunu diliyorum bu kadar işsiz insan için. yoksa halimiz çok kötü.
-
@Ysgnd5 inşallah hocam ama salgın pek iyi gitmiyor
-
@kuantummk hocam hasta sayısı 3binlerdeyken ikcı bir arkadaşım hala işe alım yapıyordu. Önlem alıp yapabilirler. Zaten duyumu olan arkadaşların da dediğine göre ihtiyaç da varmış. Bankanın da ihtiyacı varsa, tedbirlerini alır, alımları yaparlar Inşallah. Henüz bankanın aldığı olumsuz bir karar yokken moralinizi bozmayın.
-
açıklanmış
-
başvuru yapılan yerden bakabilirsiniz
-
Müfettiş yardımcılığı mulakatina katılmaya hak kazandınız. Çok şükür. (bilgi vermesi için genel puan 87)
-
Iç kontrolor yard mülakatına hak kazanmışım. 74.18 puanla.
-
başvuru takip sayfasına tıkladığım zaman şifre istiyor,ne şifresi tam olarak. unuttum seçeneğini seçtiğim zaman ise mail gönderildi yazıyor ancak gelen mail yok
-
@kuantummk spam kisminda olabilir hocam oraya bi göz atin
-
İç kontrolör yardımcılığı için 65,71 ile hak kazanmışım. Herhalde 140. Ben oldum arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@beirutde baktım hocam yok. size geldi mi mail
-
Beklediğimize değdi. Bilgi teknolojileri için mülakata kalmışım. mülakatı da geçeriz umarım
-
@kuantummk gün icerisinde hic girmediniz mi siteye
-
Linki atar mısınız
-
-
Mulakata hak kazananlar net ve puanlarini yazar misiniz
-
herkes için hayırlı olsun. 79 ile uzman yardımcılığı.
-
arkadaşlar maile bi form gönderceklermiş 3 eylüle kdar doldurmamız yazıyor gelen oldu mailine ??