Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
müfettiş yardımcılığı ya da iç kontrol sürecinden elenenler: iç kontrol yahut uzman yardımcılığı teklif edilir mi?
-
@kgms bana gelmedi
-
74.18 puan
Gk gy 28
Ydil 24
Alan 60 -
@beirutde sabah bakıcaz o zaman
-
67 ile iç kontrole kalmısım. Ben de şifre istedim ama mail gelmedi daha. Bide arkadadlar puanlar arasında farklar cok değil mi
-
@Muhalba hangi alan için hocam
-
Gy 29
İng 17
Alan55 -
@lakcingofsupply hocam ben de pek anlayamadim. sanirim ic kontrolorde sectigimiz sehirlet icinde bi puanlama yapildi heralde. veya gruplar kendi icinde
-
66.9 iç kontrolör e hak kazandım. Seçtiğim il kayseri.
-
@beirutde hocam hangi iki secmiştiniz ben istanbul sectim
-
@Leon-Walras-2 hangi il hocam
-
@lakcingofsupply bursa hocam
-
@beirutde ic kontrolorde kac kisi alincakti toplam. ve kac kisi mulakat icin cagrilcakti hatirlayan var mi
-
@bytheodoras hocam hangi il
-
@beirutde kac kişi alınacağı belli değil hocam. Ama ilk 140 kişi cagırılacaktı
-
@lakcingofsupply müfettiş yardımcılığı için 25 iç kontrol 35 kişi alınıyor yazıyordu sınav kataloğunda
-
@kuantummk evet hocam. 2016 da iki tane arkadasım müfettişlikten elendiler uzman yardımcılığı teklif edildi
-
@kuantummk goremedim.hocam.hala:) konularin falan yazdigi ilanda mi
-
@beirutde yazmıyormuş hocam ama böyle bir yazılı olmayan kural var genelde alınacak kişi sayısının 4 katı kadar davet oluyor.
-
benim de uzman yardımcılığı gelmş 67 puanla. Arkadaşlar bu sonuç ekranında en altta e postanıza gönderilecek kişilik envanterinizi 3 eylüle kadar tamamlamalısınız mülakata katılabilmek için diyor. Size gönderildi mi acaba? Ben daha göremedim