Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığına kaç kişi alınacak 800 kişi arasından bilen var mı?
-
@magicianrapsody 200 büyük ihtimalle
-
83,27 puan ile müfettiş yardımcılığı mülakatına hak kazanmışım
gy 33
ing 39
alan 55 -
MÜLAKATI KAZANAN ARKADAŞLAR E POSTANIZA KİŞİLİK ENVANTERİ GELDİ Mİ HEMEN? 3 EYLÜLE KADAR TAMAMLAYIN DENMİŞTE
-
@kuantummk teşekkür ederim
-
@gardaş gekmedj hocam
-
bir diğer önemli soru baraj esnetildi mi yani soruların yarıdan azını yapan veya ortalaması 60'dan düşük olan var mıdır?
-
@kuantummk hocam 60 baraji esnetilmemis anladigim kadariyla.fakat gy baraji ile alan baraji kalkmis sanirim
-
@kuantummk
Yabancı dil barajı esnetilmiş -
@beirutde hocam gy barajı yok ing barajı varmış arkadaşım söyledi
-
@bytheodoras yok gy esnetilmş
-
başvurusu sonuç adresine giren var mı? bu ne şifresi ? şifreyi unuttuma tıklıyoruz mail de gelmiyor
-
@kuantummk hocam bende aynı tribe girdim sanırım yarın gelecek e postaya mail gelmezse bankayı ararız artık. Burada irtibatta olalım. Bilgi alan arkadaşlar yazarsa iyi olur
-
baraj filan kalmamış genel ortalama 60 ve+ sıralanmış. 65 ile uzman yardımcılığı geldi
-
@mffttşadayı o zaman her alanın yarısını yapan 260 kişi çıkmamış demek
-
@kuantummk evet öyle olmuş sanırım. Bekleniyordu ama böyle olması malum sınavı gördük hepimiz
-
@mffttşadayı kaç kişi girdi acaba 40 bin var mıdır
-
@kuantummk ilan banko ile beraber geldiği için o kadar olacağını sanmıyorum ben
-
@mffttşadayı 60 ı geçen uzman yardımcılığını kazanmış o zaman. Mülakat kotası dolmadı demek. 67 ile geldi bana uzmanlık
-
@gardaş her bölümün yarısını yapanlara öncelik tanırlar mı acaba yahut herhangi bir sıralama yayımlanır mı