Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
@beirutde Teşekkürler
-
Yabancı dil esnetilmiş benim için de. 19d ile ic kontrol mülakata kalmışım. Gn puanım 72
-
Kişilik envanteri aşamasında elenme var mı? Ona göre iş yerinden izin alacağım.
-
Arkadaşlar merhaba bende mülakat için hak kazanmışım ama kafamda soru işaretleri var. Mülakatta ne sorarlar ekstra bir şeylere çalışmak gerekir mi tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşabilir mi ?
-
Hocalarım bende uzman yardımcılığına katılmaya hak kazananlardanım çok şükür. Tüm meslek grupları için mi olacak bu ev ziyareti ve mülakattan önce mi sonra mı olur bilgisi olan var mıdır acaba? Bir de çat kapı mı gelicekler yoksa haber verirler mi ?
-
@kuantummk Ev ziyaretleri olacak deniliyor. Mülakattan önce yapılırsa 10 güne başlaması zor değil mi?
-
@yolosapiens bildiğim kadarıyla ev ziyareti son aşama yani mülakatı geçenlere yapıyorlar, biraz formalite o fazla takılmayın.
-
59.6670 ile olmadı kalanlara başarılar .
-
@kuantummk Çok bilgim yok. O yüzden sorayım dedim. Ne bileyim ben bu ayın sonunda mülakatlar başlar diye düşünüyorum.
-
@keynesyenizm Evet, çözdüm. Yarına kadar son çünkü. Bugün halletmeniz lazım.
-
Uzman yard için ev ziyareti yok arkadaşlar.
-
@oz-ece35 hangisi icin var hocam
-
@beirutde sadece müf yardımcılığı
-
Arkadaşlar ben hala öğrenemedim siteye girmiyor
-
@beirutde hocam tebrik ederim öncelikle. Bursa kaç puanla geldi?
-
@orwell hocam tebrikler. Hangi il acaba?
-
@sagropa hocam hepsini çözdün mü ben 380 küsüre geldiğimde sorular bir anda gitti anlamadım
-
@sagropa zorlayıcı bir sey mi ona göre salim kafa cözücem sabahtan beri heyecandan duramıyorum
-
Pualara nereden bakıyorsunuz? Ben sadece doğru ve yanlışlarımmı görebiliyorum.