Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@yamushma Yok gerekli değil. Ayrıca daha önce mülakata kalan var mı? Varsa tecrübelerinizi aktarır mısınız?
-
Kişilik envanteri 400 kadar sorudan mı oluşuyor sanırım evdeyiz diye bu kadar 2017 deki hiltondaki mülakat öncesi yaptığım o kadar değildi. İçeriği hakkında bilgi verir misiniz, süre sıkıntısı var mı?
-
Merhaba arkadaşlar sınav sonuçlarına nasıl itiraz edebiliriz ?
-
@formidable 483 sorudan oluşuyor. Girdiğiniz mülakat uzman yardımcılığı mıydı? Bir de tecrübelerinizi aktarır mısınız? Mülakatta juri neye dikkat ediyor? Önemsediği konular neler?
-
@sagropa hocam eleyici olduğuna dair bilgiler dönüyor facebookta. Bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar kişilik envanteri için bu kadar stres yapmayın. Alt tarafı tutarlı cevaplar veriyor musunuz ona bakıyorlar. 'Hmm sen biraz tutarsız cevap vermişsin, mülakata gelemezsin.' gibi bir şey yoktur.
-
Uzman yrd için 2017de girmiştim. Öncelikle grup mülakatı vardı. 4-5 olay okunuyor not alınıyor sonra 5 kişi aramızda olayları tek tek tartıştık. Bireyselde şans işi. Alandan soru gelebilir gündemden her yerden tamamen seninle alakalı komisyonun aldığı izlenimle biraz devam ediyor. Çok heyecanlandığım için komisyonun beni çözerek sorular sorduğunu düşünüyorum. Neticede olmadı o yüzden şu bu tavsiyesi benden çıkmaz. Ama rahat insanlar istiyorlar. Kazananlarda onu görmüştüm. Kendine güven öncelikli olarak hareketlere de bakıyorlardır. Ben de iç konrolörlük tecrübesi olanlardan ne kadar farklı bir süreç öğrenmek isterim. Bir müfettiş adayı mülakatı gibi bizi de çok zorlayacaklar mı? Ne yapmalıyız?
-
@formidable Teşekkürler.
-
Alanda %50 şartı var mıydı? Yoksa o da esnetildi mi?
-
Vakıfbank uzman yardımcılığı gibi 2 aşamalı mı bu da? Vakıfbank'da ön mülakat gibi bir olay vardı çünkü.
-
@sagropa ben 2017de uzm yrd için girdim. Açıkçası olmadı o yüzden şunu yapın bunu yapın demek istemiyorum. Benim de ilk mülakatım Halkbank uzm yrd idi. Çoook heyecanlıydım işin diğer tarafı 5. 6. mülakatına giren de heyecanlıydı. Ortam çok güzeldi çünkü. Mülakatta çok belli ettim. Yukarıda yazmıştım. Çok ayrıntı yazamıyorum hatırlamıyorum ama kendinize güvenerek girin heyecan olacak normal onu baskılamak veya kırmak çok önemli. Ben 5. mülakatıma gireceğim hayırlısıyla hala zorlanıyorum. Bu arada şöyle bilgi de vereyim mezun olup girenler veya kpss ile ilgili beklentisi yüksek olmayanları almak istiyor olabilirler. Sebebi de herhangi başka alımlarda kendi personellerini kaybetmek istemedikleri için. Bana guy için başvuru puanımı sormuşlardı. Herkese sorulmamıştı ama soruluyordu. Neye işaret bilemiyorum. Puanı yüksek olup mülakatı geçen de vardı elenen de vardı. Bu yüzden kesin genelleme mümkün değil. extra soru olursa özelden sorabilirsiniz gün içinde yazar dönerim ama bu sitede geçmiş başlıkları aratırsanız orada çok paylaşım olmuştu, faydalabilirsiniz. Herkese başarılar dilerim. İnşallah son mülakatımız olur.
-
@formidable İnşallah hocam. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç, sınav süreci. Katılmaya hak kazandığımı öğrendiğim bugüne kadar umudum azalıyordu. Bugün hayırlı haber aldım. İlk mülakatım olacak. Mülakata kalan tüm arkadaşlara başarılar. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@sagropa elenmek kadar yıpratıcı değil hocam neticede mülakata hak kazananların 4de 3ü geride kalacak. İnşallah daha güzel sonuçlar ve haberler alırız.
-
https://basvurusonuc.halkbank.com.tr bu siteye girebilen var mı
-
Bu siteye girmeye uğraşmayın. Daha önceki bir sınavda sms olarak şifre gelmişti ve onunla sisteme girip mülakat tarihini ve zamanını öğrenmiştik. Kişi sayısı çok pozisyon çok. onun için planlama yapıyorlardır. Hazır olunca haberimiz olur.
-
Arkadaşlar yazılanlardan anladığım kadarıyla uzman Yardımcılığı için baraj falan kalmamış 60+ alanlar mülakata kalmışlar. Şimdi sonuç açıklama ekranında “sınav sonucuna itiraz” diye yeni bir bölme aktif edilmiş. Puanım 59,8 sizce itiraz etsem 60 a tamamlama durumu olur mu hiç ümidim yok ama...
-
@leviathan22 aynı şey bende de mevcut 59.66 benimde ne yapsak ?
-
Merhaba arkadaşlar uzman Yardımcılığı kazananlar ingilizceden kaç doğru yaptınız
-
@leviathan22 60 barajından taviz vermemek için bölümlerin yarısını yapma şartını kaldırmışlar bence . olumlu dönüş yapacaklarını düşünmüyorum. çünkü bu işin sonu yok 58.9 alanlarda hak talep edebilir.
-
@Blueberry, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Vakıfbank uzman yardımcılığı gibi 2 aşamalı mı bu da? Vakıfbank'da ön mülakat gibi bir olay vardı çünkü.
Cevap verir misiniz rica etsem? Bilgisi olan yok mu?