Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Şubelere uzman yardımcısı alınması olayı nedir ? Bu kadrolar direk genel müdürlükte başlamıyor mu? Bir uzman yardımcısı şubelerde ne gibi pozisyonlarda çalışıyor? Bilgisi olan aydınlatırsa çok güzel olur. Eminim başka bilmeyen arkadaşlar da vardır.
-
@yamushma uzman yardımcıları ticari veya kurumsal şubelerde görevlendirliyor
-
@m-k ek olaraktan şubedeki uzmanın maaşı primden kaynaklı olarak bir miktar daha fazla oluyor diye biliyorum hocam
-
Kişilik testi yetişmedi açılmıyor tekrar sorun yaşayan var mı
-
@BlackList evet doğru
-
Kobi veya bireysel pazarlama servislerinde görevlendirilirler. Operasyon kısmında görevlendirilmezler. İllaki ticari veya kurumsal şubede görevlendirilme diye bir şey yok. Normal şubede de çalışabilirler.
-
@mrblue10, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kişilik testi yetişmedi açılmıyor tekrar sorun yaşayan var mı
Yardımcı olacak yok mu
-
Uzman yardımcılığından elenenlere servis görevlisi teklif ediliyor mu?
-
Envanter testi için "Kullanım Sözleşmesi'ni okudum ve onaylıyorum" kutucuğunu işaretliyorum ancak devam et butonu aktif hale gelmiyor?
-
@Blueberry ya da soruyu genisletim. Uzman yardimciligi mulakatina girmeye hak kazanamayanlari acaba servis gorevlisi mulakati icin cagirirlar mi biraz utopik ama : ))
-
@başarısız sonuna kadar indir sözleşme yazısını
-
@troya uzman yardımcısıyım. Bireysele verdikleri hiç kimse olmadı bizde. Bilgim bu yönde
-
@m-k hocam bundan sonraki süreç hakkında ve maddi haklar konusunda bilgi verebilir misiniz? mesela dil tazminatı ve maaşlar ne kadar yaklaşık olarak
-
@m-k 2018 girişlilern çoğu bireyselde başladı hocam
-
@churcill teşekkürler hocam hallettim
-
Servis vb hizmetleri var mı
-
@başarısız bende de devam et butonu aktif olmuyor, nasıl çözdünüz?
-
@herodot sayfayı küçültüp büyüttüm geldi hocam.
-
Arkadaşlar sizce mülakat kpss a sınavından sonraya mı kalır yoksa daha mı erken olur?
-
@magicianrapsody 4 eylül gecesine kadar itiraz açmışlar hocam. O nedenle haftaya yapabilceklerini düşünmüyorum. Muhtemelen kpss a sınavından sonraya kalacaktır.