Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ekonomistik dün bir müfettiş arkadasımla konustum genel müdürlükte calışmak iş yükü açısından daha iyiyken banka içi prim sitemi oldugu için daha fazla maaş alınıyormuş.
-
@ekonomistik şube personeli diye bir genelleme yapılamaz şubede satışta olursan iyi para alırsın. Genel müdürlük personeli şubede satışta olmayana (operasyon) göre yüksek alır.
-
@klapaceus uzman kadrosu zaten satışta oluyor hocam. Operasyona banko ve servis görevlilerden geçiş yapıyorlar.
-
Günaydın arkadaşlar, mülakatın ne zaman olacağı ile ilgili bankadan bir bilgi alan var mı acaba?
-
Müfettişlik kadrosu için bir şey diyemem arkadaşlar ama diğer pozisyonlara yerleşecek arkadaşlarıma bir bankada uzman yardımcısı olarak tavsiyem KPPS için çalışmayı bırakmamaları yönünde olacaktır. Zira kuvvetle muhtemel KPSS ye daha sonra çok ihtiyacınız olacaktır.
-
@abcdefg niçin öyle dediniz hocam
-
@beirutde hocam şahsen baskı stres olayı yıpratıyor insanı. Maddi imkan var ama bir süre sonra keşke düz memur olsamda stres baskı yaşamasam dedirtiyor insana. Özellikle şubede pazarlama birimi için konuşuyorum. Bir süre sonra başka kurumlara gitmek için KPSS ye bel bağlanıyor.
-
@abcdefg teşekkür ederim hocam. dediklerinize hak vermemek elde degil.
-
@beirutde kaldı ki ben 2 yıllık bankacıyım. Sabah 8.30 başlayıp 19.00-20.00 arası işten çıkıyorum. Normalde 18.00 de mesai bitiyor. Neyseki son günlerim bu sektörde.
-
@abcdefg nereye geçiceksiniz hocam cok özel degilse sorabilir miyim
-
arkadaşlar müfettiş yardımcılığı için kaç kişi alınacak acaba?
-
@abcdefg hangi bankada çalışıyorsunuz?
-
Arkadaşlar bi sorum olucak, uzman yardımcısı olarak İstanbul'da mesleğe başlandığı takdirde eş durumundan Ankara'ya gelme konusunda bir engel var mı ? gelebiliyorsa da herhangi bir koşul var mı? ( İstanbul'da belli bir süre çalışmak gibi ) cevaplarsanız çok sevinirim.
-
@yolosapiens banka ismi vermeyeyim hocam. Kamu bankası ama
-
@herodot 25 kişi alınacak
-
@abcdefg Hocam hep mi mesaie kalıyorsunuz ? Sanırım şube ve genel müdürlük farkı bu, kamu bankasında çalışan bir tanıdığım yok ama özel bankların genel müdürlüklerinde çalışan tanıdıklarım var. Çok nadir böyle şeyler olduğunu duymuştum. Biraz daha açarsanız bu zorlukları, biz de bilgilenmiş oluruz, mesleğin zorlukları açısından.
-
@yamushma Hocam şube bazlı değişiyor kimi şubeler 6 da çıkar kimisi 7 den önce çıkmaz şube yöneticisinin yönetim şekline göredir. Genel müdürlükte servis vardır 6 da hareket eder mesela kimse kalmaz o saatten sonra işi uzayanlar hariç.
-
@yamushma mesleğin içinde yaşamadan anlaşılamaz hocam zorlukları veya kolaylıkları kimi insan stresten beslenir strese aşıktır bu tarz meslek onlara kolay gelir. Kafasına takmaz akşam 9 a kadar kalacaksınız denilse bile severek yapar.
-
@abcdefg Şube personeli misiniz?
-
@Blueberry evet