Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar il göçte asıl olup müfettişlik kazanan var mı acaba?
-
Uzmanlıktan veya banko asistanından kurum içi yükselme ile banka teftişine geçiş var mı
-
@çalışkanşirin hiç duymadım teftişe geçiş şimdiye kadar mufettis alımları tüm bankalarda çok titiz yapılıyor
-
Kurum içi geçiş söz konusu değil.
-
@çalışkanşirin teftişle iç kontrolörlük arasında bir geçiş oluyor diye biliyorum.
-
@Blueberry unvanlar arasında bir geçiş yok hocam.
-
@troya teşekkür ederim hocam , benim hayalimde müfettişlik, uzmanlığı kazandım oyüzden sorayım dedim eldeki fırsatı da kaçırmamak gerek.
-
@çalışkanşirin şöyle geçiş yapabilirsiniz, birimden bir arkadaşım yaptı. Ilk yıl uzman yardımcılığı sınavına girdi ve uzman yardımcısı olarak atandı. 2 yıl sonra tekrar müfettiş yardımcılığı sınavı açıldı, girdi ,kazandı ve müfettiş yardımcısı olarak işe başladı .Ama eğer müfettiş yardımcısı sınavına girip uzman yardımcısı olarak atanirsaniz bir daha müfettiş yardımcısı sınavına katılmazsınız, keza ben bu yüzden katılamadım. Malumunuz, sınav ilanında yazar zaten "Müfettiş yardımcılığı mülakatından bir kez elenen bir daha sınava katılamaz."
Teftiş mülakatına girip uzman yardımcısı olarak atanırsanız ,başarısız sayılmış oluyorsunuz.. -
@levtolstoy teşekkür ederim evet görmüştüm
-
Envanter testinden kalma durumu olduğu yazılmış. Malum işsiziz çok dinamik cevaplar verdiğimi düşünmüyorum. Yeni mezun olarak testi doldursaydim tabii ki de süreç yorgunluğu olmadığı için cevaplarim farklı olurdu. Umarım dikkate almiyorlardir ve sadece tutarsızlık üzerine bir test olarak kalır.
-
@formidable Epey uzun zamandır iş başvuruları yapıyorum, benimle birlikte yapan da birçok arkadaşım var. Henüz kişilik envanterinden sonra eleme yapılan süreç görmedim duymadım. Bu süreçte de böyle bir durum olması çok çok zayıf bir ihtimal.
-
@Ozzy servis görevlisi alımında bu şekilde elenildigi yazılmış. Benim gibi sınav süreci 4.yili bulanlar için çok iyi sonuçlar çıkmayabilir.
-
envanter testi fikir vermesi için yapılmıştır.Örnek olarak bazı sorular paraphrase yapılmıştı.Yani bir önceki soruya katılıyorum işaretleyip paraphrase yapılmış soruya kesinlikle katılmıyorum yazan birinin bu tarz cevabı çoksa - puanla başlar mülakata onun dışında direkt elemezler bence
-
@formidable yanlış hatırlamıyorsam Garanti Bankası müfettiş yardımcılığı başlığında da envanterden sonra dönüş alamayan arkadaşlar olmuştu ama çok nadirdir bu. Özellikle mülakata hak kazandınız ibaresi kullanılmışsa mülakata girmeden eleme yapılacağını sanmıyorum, mülakat performansının envanterle birlikte değerlendirileceğini düşünüyorum.
-
@mulkiyeli_93 ben de böyle düşünüyorum yalnız bu sene 483 ifadeyi kendimize göre derecelendirmemiz bana bu testin daha önemli olduğunu hissettirdi. Belki evdeyiz veya vakit yaratabiliriz diye bu kadar ama kıyaslayınca ilkine göre fazla.
-
@kuantummk bana çok tuhaf geliyor bazı ifadeler. Mesela kişi kalabaliktan hoslansa da yalnız kalmayı da sevebilir. Kalabalık tanımı da önemli. Tutarlılık testi ama biraz derin düşününce tutarsiz cevaplar da verilebilir. Kısaca verdiğimi düşünüyorum. Çok keskin cevaplar sevmediğim için ilk ve son cevaplara dokunmadim. Ilımlı veya duruma göre derecelendirdim hep.
-
@formidable kendi içinde tutarlı diyelim
-
herhangi bir konuda fikir almak yahut mülakat tarihlerini öğrenmek için ik'yı arayan oldu mu?
-
Mesela çok kurnaz birinin bir yerde yaptığı hilenin zekice aşamaları sizi etkiler mi gibi bir şey vardı sanki. Bunu cevaplarken çok düşündüm. Neye göre etkiler mi aşamalarıni duyduğumda tabii ki şaşırarak etkilenirim ama bu yapılan hukuksuz işten etkilendigim anlamına gelmez.
-
@formidable bu şekilde elendiklerine nereden kanaat getirmişler acaba? Öyle bir şey yok