Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Geçmiş Vakıfbank alımı başlığına yazılanlara baktım ama 2.5 saat mülakat yazılarını gördüm. Bu alımdaki mülakatlar da sizce o kadar uzun sürer mi?
-
@yolosapiens o mülakat final mülakatı değildi. 2.5 saat grup mülakatı ve insan kaynakları mülakatıydı.
vakif müflükte final mülakatı 10 dakika civarıydı
-
Genel müdürlük birimlerinde çalışanları da çok üst düzey düşünmeyin arkadaşlar, aynı kıdemdeyseniz en fazla teamül gereği maillerde adınızı önce yazarlar, iş yoğunluğu olarak da aslında net bir karşılaştırma yapmak zor. Birimlerde de çok yoğun çalışanlar var, az da olsa yatış birimi de var ama sizleri oralarda harcamazlar. Yabancı diliniz çok iyiyse Hazine, Dış İlişkiler, Yatırımcı İlişkileri gibi birimlerde de değerlendirebilirler. Şube pazarlama departmanlarını da şöyle düşünmenizi tavsiye ederim; kendinize bir portföy bağlanır, müşterileri yönetirsiniz. Hedefleriniz de olur ama hergün müşteri kapısı aşındıracağınız anlamına gelmez, zaten kamu bankası bu, genelde müşteri size gelir. Net maaşta da ufak bir miktar fazla alırsınız.
Mesai kısmı için de; İstanbulda ulaşımı zor olan şubelerin genelde servisi oluyor zaten, mesai bitimi yöneticiden yöneticiye değişir elbet ama 18.30 sonrasına kalan şube pek yok. Genel müdürlük için de mesai söz konusu olabilir, olmaz diye bir şey yok, normalde 18.00 iş bitişi olsa da servise binişiniz 18.30'u buluyor orada (bu arada genel müdürlük yakınında eve de çıkmanız muhit açısından çok zordur, evinize gitmek için illaki servis kullanmanız gerekir)
Bankada çalışmak dinamik bir süreçtir her şeyden önce bunun bilincinde olmanızı tavsiye ederim. Yaptığınız iş, çalıştığınız birim her an değişebilir. 20'den fazla genel müdürlük birimi, bölge koordinatörlüğü, 3 çeşit şube ve bunların içinde onlarca görev vardır. Yaptığınız işe göre iyi veya kötü dikkat çekerseniz, illa ki ona göre değerlendirirsiniz. Sizi sadece şube yöneticiniz değil, bölge koordinatörünüz de takip eder, genel müdürlükteki yöneticiler de.
Mülakat için de bir tavsiye vereyim, bankada hangi birim ne iş yapar, bankanın organizasyon yapısı, yatırımcılara yapılan sunumlar, finansal rakamları vb. gibi konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Sizden bankaya dair çok şey bilmenizi beklemezler. Kurumsal bir markanın işe alımda en büyük amacı, sizi yetiştirmektir. İşe girdiğiniz takdirde sık sık eğitimlerle bunu anlayacaksınız zaten. Aynı şekilde küresel piyasalar veya Türkiye ekonomisiyle ilgili yorumlar, X kurumunun başkanı/bakanı kimdir? tarzında gelişmeleri ne kadar izlediğinizi ölçecek sorulara daha çok önem verirler diye düşünüyorum. Bunlar nacizane tavsiyelerim olup hiçbir bağlayıcılığı yoktur Herkese başarılar dilerim. -
basvurusonuc.halkbank Sitesinden duyuruları takip edin diye bir madde var ama herhangi bir şifre yok ve sitede “ işe alım başvuru formu “ kısmı var. Bu kısmı yaptınız mı yoksa bize şifre gönderecekler ve öyle mi giriş yapacağız?
-
@rengin hocam bunlar hep konuşuldu yukarda
-
@troya yabancı dil çok iyi derken bunun düzeyini yaptıkları sınava göre belirlemişseler sıkıntımız var
-
mülakatlar bölge müdürlüklerinde yapılabilir mi sizce? duyum alan var mı?
-
@mffttşadayı tabiki de hayır saçmalamayın hazineye girmek istiyorsanız dilinizi belgelemeniz lazım zaten hazinedeki dil tazminatı diğer birimlerdeki dil tazminatından daha fazla ingilizce bilmeyen adamın hazinede işi yok aktif bi şekilde kullanıyorsunuz çünkü. Ayrıca hazineye en iyileri alıyolar bankanın en önemli birimi
-
@xoxo üslup konusunda biraz daha titiz olursak şu sayfada iyi olur arkadaşlar
-
@mffttşadayı üslupta bi sorun yok
-
@xoxo "saçmalamayın"
-
mülakat yer ve tarihleri belli olmus
-
@beirutde nerde yazıyor ? mesaj mı geldi?
-
-
@beirutde bu sayfaya girip tc nizi yazip sifre unuttum diyosunuz. mail gelcek sifre onla giriceksiniz
-
@beirutde tamamdır çok sağol hocam
-
Ekimin 23'ü. Güzel tarih oldu benim için.
-
14 ekim. acaba grup mülakat yapacaklar mı?
-
@kuantummk uzm yardimciliginda ayni saate bi cok kisi koymuslar. orda olabilir. ama ic kontrolörü bimiyorum
-
@beirutde uzm yardımcılığı hangi gün? belki de her pozisyon için 1 hafta belirlediler