Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@misiko hiç bilmiyorum birkaç yerde okudum. Ama yukarda yazıldığı gibi özel bankalarin alım öncesi yaptığı testlerle bırakabildigi anlaşılıyor. Büyük ihtimalle onları kastediyorlarmis. Yani envanter sonrası mülakat daveti almamalarini buna bağlamış olabilirler.
-
Envanterden eleme olmayacakmış arkadaşlar sınavı geçen herkesi mülakata çağıracaklar,banko konusunda da yazdım mülakatlar banko için bu ay içerisinde teftiş,uzman yardımcılığı için önümüzdeki ay planlanıyormuş (sadece planlama bu yönde kesin bir şey değil)
-
@formidable zaten mülakata hak kazandınız diyor. Kesin ve net yani
-
Telegramda bir arkadaş yazdı. 2018 banko alım ilanında yazılıyı geçen envantere hak kazanır. envanteri geçen mülakata çağırılır. Bu alımda ise yazılıyı geçen envanter ve mülakata hak kazanır yazıyor.
-
@misiko rahatsizlik duyduğum bir konuyu yazdım bilgi verdiler siz niye böyle emin olarak yazıyorsunuz anlamadım. Mülakat yapılmayacak kimilerine demedim sadece envanter sonucu banka için uygun degilse mülakat formalite şeklinde olabilir diye düşünüyorum ki olabilir de olmayabilir de. Bunu insan kaynakları dışında kimse net bilemez.
-
@idarişube kaynağınız nedir hocam ? mülakatların ekim ayında olacağı hakkında.
-
Arkadaşlar mülakatta elemelerde puanlarda etki ediyor mudur? Yoksa zaten mülakata hak kazanmış hepsi deyip mülakattaki hal ve tavra göre mi eleme yapılıyor?
-
@magicianrapsody bildiğim kadarıyla hepsi hocam. Yani hem puan, hem bilgi, hem de hal ve hareketlerle jüride bırakılan izlenime bağlı.
-
@Ysgnd5 Anladım hocam peki cv hazırlamamıza gerek var mı acaba ?
-
@magicianrapsody aslında hazirlatilmasi iyi olur sadece kişisel bilgilerimize sahipler, eğer gerekliyse mulakat bilgilendirmesi yaparken onu da söylerler
-
@churcill anladım teşekkürler hocam umarım istemezler hiç tecrübem yok çünkü
-
@magicianrapsody hazırlamak gerekmeyebilir. İsterlerse mutlaka söylerler.
-
@magicianrapsody bildiğim kadarıyla tecrübeye bakmıyorlar hocam. Tecrübesiz arkadaşlarım girmişti vakif ve ziraatte uzm yrdlilarina.
-
@Ysgnd5 Teşekkür ederim hocam
-
Ben özel bir bankanın kişilik envanter testinde elenmiştim. Sallamadan düzgün doldurmak lazım. Belli değerlendirme ölçütleri vardır. Aşırı tutarsızlık durumu farkedilebilir. Şahsen Halkbank'ın bu aşamada eleme yapmayacağını düşünüyorum.
-
@formidable kesinlikle bende bu soruda bir düsündüm. sorularda vicdan ve sertlik arasında gidiyordu ama insan karakteri her konu için sert ayrımları olan bir sey degil. en azından kendi adıma konusuyorum. iki gün önce müfettis bir yakınımla konustum. o girdiği sene envanter olmamış ama envanterin eleyici olacağını düşünmüyorum ama 1. soruda söylenen seyi 23. soru atıyorum farklı sorarlar sende aynı cevabı vermeye gayret et dedi. yani asıl önemli olan mulakat,duruş,bilgiymiş arkadaslar. birde yukarı da bir arkadasa kızmışlar bankada hangi görevi yapacagınızı bilmeden gitmeyin diyince ama haklıymıs çünkü neye ilgili oldugunu pozisyon olarak tercih etmek istedigi alanı soruyorlarmış. o yüzden en azından ortalama bilgi edinsek hepimizin yararına. simdiden mulakata girecek arkadaslara basarılar dilerim.
-
@keynesyenizm aynen öyle. Farkındalik olusturmak lazım gitmeden. Umarım hak edenlere nasip olur.
-
@formidable hocam şimdi muhasebe finanstan yüksek lisans yapıyorum muhasebeye ilgim var beni muhasebe birimine mi yönlendirirler yoksa pazarlama kısmına da yönlendirebilirler mi , sosyal bir insanım envanteri öyle doldurdum ama pazarlama konusunda başarılı olabileceğimi sevebileceğimi sanmıyorum bu beni endişelendiriyor , yani rnvanterdeki kişilik özelliğimize göre de yönlendirirler mi duyanlar varsa eğer çünkü finans muhasebeye ilgim var
-
@çalışkanşirin hocam açıkçası bu konuda net bilgi veremem nasıl süreç ilerliyor hiç bilmiyorum. Önceki araştırmalarimdan bildiklerim var sadece. Genel müdürlükte mali tahlil diye bir alan var. Gerçekten beni çok etkiyen bir birim. Eğer ihtiyaç varsa orada değerlendirilebilecek ilk kişilerden biri olabilirsiniz yoksa şubelere verirler. Genelde uzmar yrd şubelere veriyorlar. Kendinizden biraz bahset dediklerinde yl alanınizi da belirtip bu konudaki çalışmaları severek takip ediyorum derseniz gerisi gelir belki. Kazananlara sormak lazım. Hiç tanıdığım yok malesef.
-
@formidable çok sağolun hocam