Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@beirutde şimdi benim düşüncem bir gün grup mülakatı,sonraki gün bireysel mülakat olacağı şeklinde idi. açıklanan tarihte sadece bir gün var. biraz kafamı karıştırdı bu durum.
-
9 Ekim mülakat tarihim
-
@yolosapiens ikinci bi tarih belirtmedikleri icin tek gun olucak gibi geldi bana. sehir disinden gelicez en azindan belirtebilirlerdi bu durumu
-
İç kontrolör 22 Ekim. İstanbul Sheraton Ataşehirde. Ankara’da olup da gidecek olan var mı arkadaşlar?
Bir de doktora yapıyor olmanın bir avantajı olur mu sizce mülakatta?
-
Arkadaşlar yüksek ihtimalle mulakat tek aşama bana 15.30 saati verilmiş eğer grup mulakatlari değerlendirme merkezi vs olsaydı o saate koymazlardı diye düşünüyorum
-
@churcill uzm yard. mı iç kontrolörlük mü hocam
-
Benim de 14.00 arkadaşlar uzmanlık.Grup mülakatı yapmayacaklar sanırım.
-
MÜLAKATIN İLK GÜNÜ 9 EKİM Mİ DAHA ERKEN TARİH VAR MI ARANIZDA
-
Benim de uzman yardımcılığı 6 Ekim saat 11:00. Arkadaşlar herhangi bir bilgi yok ama biz otele kendimiz o gün ve saat için randevu alıp ücret vermemiz gerekiyor mu yoksa banka mı karşılıyor bunu ve yalnızca bizim için mi yanımızda bir aile üyemizi getirebiliyor muyuz çünkü ben şehir dışından gelicem toplu taşıma kullanmamak için babam araba ile götürecek beni bu konuda bilginiz var mı?
-
21 ekim sabah 9 da iç konrolör için
-
Uzman yardımcılığı için 7 Ekim saat 9da.
-
@magicianrapsody Geçen yıllarda uzman yardımcılığı için konaklama imkanı yoktu. Herkes kendi başının çaresine bakmıştı
-
Grup mülakatı kesin olarak yok.
-
arkadaşlar anlaşılan grup mülakat yok farklı tarihlerde farklı saatleri vermişler
-
@yolosapiens kaynaklı bilgi mi hocam ?
-
@başarısız Anladım hocam büyük ihtimalle bu sefer de öyledir o zaman net bilgiyi verdikleri mail adresinden öğrenebilir miyiz acaba
-
@magicianrapsody Evet hocam. Daha doğru bilgiyi onlar verecektir
-
@başarısız Teşekkürler hocam
-
Arkadaslar mülakat tarihleriyle puanlarimizi da yazsak. Puana göremi sıralama var bilelim. Benim puanım 63 tarihim 10 Ekim uzman yardımcılıgı.
-
@beirutde müfettiş yardımcılığı