Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@idarişube işbaşı Kasım ayında.
-
@churcill Kasım başı mi olur genelde hocam ? Kasimda iş başı derken eğitim mi başlar yani ilk aşamada ?
-
@Su28A ya hocam maaşı yatırmaya başlasınlar da gerisi mühim değil
-
@Su28A yani işe alınmış olur herkes, eğitim başlar maaşlar nasıl başlıyor bankalarda bilemiyorum ama bonus yatirirlar muhtemelen bence kasımın başına yetişmez ama ortasına sonuna doğru hayırlısıyla işe başlamış olur herkes
-
Arkadaşlar merhaba ben bir şey soracaktım.ünvan sınavında yönetmen olunca maaş 300-400 mü artıyor yoksa 2000-3000 vs falan mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu yönetmen şube müdürü farkını anlayamadım da.
-
silinmiştir
-
@churcill o zaman banko sonuçlarınıda uzman yardımcılı ile beraber açıklayacaklar çünkü banko mülakatları eylülün 24 bitiyor diye biliyorum 1 ay sonuç beklicez anlaşılan
-
@selima90 bankolar önce açıklanabilir şubelerde ihtiyaç var
-
@oz-ece35 bu bilgiyi nereden aldınız ?
-
@selima90 şubeler tıklım tıklım hocam hdgdgdhd
-
arkadaşlar kendisi veya çevresinden uzman yardımcılığını kazanıp puanı +80 olan var mı?
-
@selima90 ihtiyaç olduğunu biliyorum şube çalışanıyım hem de onların mülakatlarının öne alınması sebebiyle böyle düşünüyorum.
-
@covanni hocam o söylediğiniz pek mümkün değil gibi. 2 tercih hakkımız var müfettişliği kazanamayacağını düşünen kişi ilk tercihe iç kontrol yazmış olmalı ve iç kontrol mülakatına çağırılmıştır. aksi halde ilk tercihe uzmanlık yazmak mantık dışı
-
@kuantummk uzmanlık isteyip ilk sıraya uzmanlık yazmış olabilir. teftiş ve uzmanlık çok farklı alanlar. benim puanım 79 ve uzmanlık kazandım.
-
@oz-ece35 peki banko için muhtemel iş başı ne zaman bilginiz varmıdır ?
-
@selima90 eğitimle beraber Ekim sonuna doğru olabilir
-
@covanni evt istemek gerek onun için. maddi sebeplerden dolayı teftiş tercih ediliyor hakkınızda hayırlısı
-
@oz-ece35 o kadar hızlı mı ilerleyecek süreç eğitim falan nasıl olacak acaba pandemi döneminde
-
@selima90 evet pandemi süreci eğitim nasıl olur bilmiyorum. Banko için hızlı ilerleyebilir.
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı için ikametgahı istanbula almayanları kafadan eliyorlar diye bir söylenti var ne kadar doğrudur ve doğruysa şu saatten sonra ikametgahı aldırmak fayda sağlar mı?