Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Oktaykdr bu doğrultuda birçok mülakatta (teftiş dahil) istanbula gelince nerde kalacaksın şeklinde soru soruyorlar bu sizce komisyon kararını etkiler mi? Yani istanbuldakilere öncelik mi tanıyorlar?
-
@Oktaykdr yok artık!
-
@kuantummk özellikle istanbulda kalma konusunu çok irdelemelerinin altında bunun yatabileceğini de düşünüyorum vakıfbank için bu durumun tam olarak böyle olduğuna bizzat şahit de oldum ama vakıfbankta mülakata dahi çağırmama gibi bir durum oluyordu burada mülakata çağırdıkları için iyimser düşünmek de istiyorum.
-
@Oktaykdr geçen senelerde işe girenler daha doğru cevap verebilirler,keşke yardımcı olsalar
-
@Oktaykdr hocam velevki böyle birşey sorun olacak , arkadaşımın yanına eve çıkacaktım bu iş olursa , böyle bir soru ile karşılaşırsam söylemeli miyim
-
@Oktaykdr böyle bir şey yok içini ferah tut. Yine de böyle bir soru gelirse güzel bir cevap vermen faydana olur
-
@kuantummk daha önce de bir iletimde belirttim, kurum bu 3 ünvan için ikamete dikkat etmez. Zaten İstanbul personeli için verilen ek İstanbul tazminatı da var. Son alımda da farklı farklı şehirlerden onlarca arkadaş kazandı mülakatları. İlk atandığınızda 15 gün de konaklamanızı karşılar kurum.
-
@troya haklısınız hocam , düşününce diyorum ki öyle olsa ilana ikametgah şartlı çıkardı
-
Günaydın ARKADAŞLAR
-
@troya umarım öyledir hocam ama ısrarla nerde kalacaksın diye sormaları işkillendiriyor insanı
-
Boşlarla ilgili itiraz etmiştim, fakat sonuçlandırılmadı henüz . Sonuç alan var mı?
-
@hustundag Ben de sonuç itirazında bulunmuştum. Henüz bir sonuç görünmüyor
-
@posseder görünüyor şuanda hocam, bakabilirsiniz
-
@hustundag var mı olumlu gelişme başvurunuza hocam
-
@çalışkanşirin maalesef olumsuz hocam, sizin
-
neden finans alanına ilgi duyorsunuz? mülakat sorusu cevaplayabilecek?
-
@BuzDevriSid hocam bu sorunun cevabını biz nerden bilebiliriz ki kişisel bir soru bu
-
@kuantummk sen neden ilgi duyuyorsun? Halkbanka başvurmuşsun sonuçta
-
@BuzDevriSid işsiz mi kalayım
-
bölge müdürlüğünde çalışan bir kaynağa göre önceden belirlenen kontenjana nazaran daha az kişi mülakata davet edilmiş başarı oranı çok düşük kalmış.