Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@churcill arandım eve yakın bir şubede ön görüşme yapacaklarmış ev ziyareti bu yıl olmayacakmış
-
Hangi pozisyon için mülakata katılacaktınız arkadaşlar?
-
@nope müf yard.
-
İç kontrolör yardımcılığı için de ev ziyareti olacak mı arkadaşlar? Olacaksa İstanbul mülakatından önce mi olur sonra mı?
-
@kuantummk hocam on görüşmenin tarihi belli mi ?
-
Müfettiş yardımcılığı için whatsap grubu var mı acaba
-
@fırtına-lordu arayacaklarmış
-
@bytheodoras bildiğim kadariyla iç kontrolörluk için ev ziyareti olmuyormuş.
-
arkadaşlar banko için bu ayın sonunda bitiyormuş mülakatlar bankada çalışan arkadaşlar iş başı ekim ayı gibi mi olur bir duyumunuz var mı?
-
@littlefinger hocam ekimde diğer pozisyonların mülakatı var bence herkesi aynı anda başlatırlar
-
yabancı dil tazminatı ne kadar bir bilginiz var mı dostlar
-
Arkadaşlar malumunuz burası garanti olmadığı için sağlık bakanlığı merkez ataması için tercih verdim her iki kadroyu da kazanmam durumunda nasıl bir süreç işler bilen var mı (sağlık bakanlığı daha önce açıklanacak ancak böyle bir durumda benim tercihim halkbank olur)
-
@İkhumuma ben de aynı durumdayım. Kaç puanla tercih yaptınız hocam?
-
@başarısız 81.56
-
@İkhumuma Aynı puanla başvurmuşuz hakkımızda hayırlısı hocam. Alım sözleşmeli olduğu için feshedebiliriz sanırım. Ya da kurum arası geçiş yapabiliriz üst kadro olduğu için
-
@başarısız Halk bank anonim şirket olduğu için sorun olabilir diye düşündüm de bakalım kazandık da o kaldı sanki
-
Mülakata şehir dışından gelecek olanlar ve otelde konaklayacak arkadaşlarım en uygun nerede kalabiliriz ben baya araştırdım ama emin olmak açısından sizlerin de fikrini sormak isterim.
-
@magicianrapsody Ben arkadaşımda kalacağım ama sıkıntı olursa Zübeyde Hanım Öğretmenevinde kalmayı düşünüyorum. En azından yakın.
-
@magicianrapsody şehir dışından gidicem ben de ama konaklamayi düşünmüyorum şimdiye kadar çok mülakata gittim şehir dışına gerek de olmuyor açıkçası
-
@churcill anladım hocam sabah erken saatte gireceğim için açıkçası bir gün önceden gitmeyi düşünüyorum ben