Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
mezun olduğum e devlette görünmesine rağmen askerliğim öğrenci erteli olarak gözüküyor ve tecil tarihim 2 yıldan uzun. daha önce böyle bir sorunla karşılanan var mı?( askerlik şubesine daha önce gittiğimde e devletten tecil ediliyor demişlerdi ve hiç bir işlem yapılmamıştı. e devlette tecil ettirme bölümünde daha önce tecil ettirdiniz başaka hakkınız yok yazıyor)
-
@kuantummk ne yaziyo su anda onu anlamadim. tecilli mi yaziyo
-
@beirutde 2023 sonuna kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor ama neden olarak öğrenci erteli yazıyor.ben geçen sene mezun oldum ve mezuniyet durumum e devlette var.
-
@kuantummk mezun okunduktan sonra 2 yıl tecilli oluyoruz o yüzden 2023e kadar tecillidir.
-
@Ütopya 2019 eylülde mezun oldum 2021 görünmesi lazım ama 2023 sonu gözüküyor
-
@kuantummk mezun olduktan 2 ay sonra o işlemin yapılması gerekiyor. Şimdide yapsanız olur düzelit tecil nedeni ama bunun için şubeye gidilmesi gerekiyor diye biliyorum
-
arkadaşlar merhaba birşey danışacağım bende gişe için mülakata girdim. Mülakata girmeden önce kapıda evrakları kontrol eden görevliler ( mezun belgesi ve kimlik) evraklarımı kontrol ettiler imzamı attırdılar ve evrağımı alıp içeri geçtim çıkarken bu evrakları görevlilere tekrar vermem gerekiyor muydu kalıcak mıydı? Yoksa kontrol amaçlı mıydı ? Lütfen hemen cevap yazın baya karnıma ağrılar girdi?
-
@mffttşadayı merhaba birşey danışacağım bende gişe için dün mülakata girdim. Mülakata girmeden önce kapıda evrakları kontrol eden görevliler varya ( mezun belgesi ve kimlik) evraklarımı kontrol ettiler imzamı attırdılar ve evrağımı alıp içeri geçtim çıkarken bu evrakları görevlilere tekrar vermem gerekiyor muydu kalıcak mıydı Onlarda? Yoksa kontrol amaçlı mıydı ? Lütfen hemen cevap yazın baya karnıma ağrılar girdi?
-
@sınavlar Kontrol amaçlıydı,Belgeleri vermene gerek yok.
-
Arkadaslar, uzman yard nerede istihdam edilecegine dair bilgiye ulasabilen var mi ? Genel mudurluk birimlerine alim olacak mi?
-
@qw1934 çok sağol içimi rahatlattın herkese başarılar dilerim hiç sıkıntı edicek bir soru sormadılar banada havadan sudan sordular Bilgi bekliyordum açıkcası
-
@sınavlar Rica Ederim,Başarılar
-
@friedman98 "İstanbul’da faaliyet gösteren hizmet birimleri" yazıyor ilanda. Uzman yardımcılarının şubelere dağıldığını biliyorum ben de. Daha çok pazarlama, müşteri hizmetleri gibi alanlarda çalışılıyor. İhtiyaç varsa genel müdürlükte de istihdam edilir sanıyorum ancak öyle olsa öyle yazardı.
-
İç kontrolör yardımcılığı için 22 Ekim’den önce mülakata girecek olan var mı arkadaşlar?
-
@bytheodoras 19 ekimde başlıyormuş
-
İlk giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa seviniriz.
-
@littlefinger Hocam bildiğim kadarıyla C için 300tl B için 450 A ise 600tl aylık
-
@platypus önceki ilanlarda şube olduğu zaman şube yazılmış. Bence şube-genel müdürlükten ziyade genel olarak istanbul birimleri denmiş ilanda. Yani son cümlede dediğiniz gibi ihtiyaç olan birime alınacaktır şube-g.m. ayrımı yapılmaksızın
-
@friedman98 muhakkak genel müdürlüğe ve iştiraklere de yönlendirme olur ama en az yarısı şube olur bence
-
@kuantummk katılıyorum, halk bankasından emekli birine nerelerde istihdam edildiğini sorduğumda uzmanlar şubelere dağılır diye bir yanıt aldığım için bu şekilde cevap vermiştim.