Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Uzman yardımcılığı için ön mülakat yok değil mi?
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Servis asistanı mülakatları nezaman açıklanır bilen var mı ? Mesaj mı gelicek yoksa arayacaklar mıdır bizi ?
-
arkadaşlar uzman yardımcılığı grup mülakatı mı olur yoksa şahsa dayalı özel mülakat mı? Bilgisi olan var mı
-
@gardaş grup mülakatlar iptal edildi pandemiden dolayı
-
silinmiştir
-
@covanni Merhaba, uzman yard için mülakat tarihiniz nedir ?
-
@başarısız Benim de 7 Ekim saat 09.00 da uzman yard mülakatım
-
bir pozisyon mülakatı bitmeden diğer bir pozisyona geçilmiyor zannedersem. Yani 10 -11 ekim gibi uzman yardımcılığı mülakatı bitiyor galiba
-
6 ekimden önce mulakata girecek var mı ? ilk 6 ekim gördüm
-
@keynesyenizm 5 ekimde başlıyor uzman yardm mülakatları
-
Müfettiş yardımcılığı mülakatları ne zaman başlıyor?
-
@snoopy benim 8 ekim 14.30 mülakat tarihim
mülakatın nasıl olacağı hakkında fikri olan var mı peki ben geçen sene vakıfın mülakatına girdim grup mülakatından sonra bireysel yapıldı ve bilgi sormadılar daha çok neler yaparsın nasıl bir insansın temalı konuşmalarla geçmişti burada da öyle mi olacak yoksa bilgi soruyorlar mı bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çalışan birilerine ulaşmaya çalışıyorum bilgi alırsam bende yazarım -
Uzman Yardımcıları Ankara'da çalışabiliyor mu? Ayrıca 657'ye tabi olmamasıyle bir dezavantaj mıdır? Devlet memurluğuna kıyaslarsak Halkbank Uzman Yardımcılığı iyi bir kariyer mesleği midir?
-
@sagropa Bankacılık sektörü ile şunu söyleyeyim. Vakıfbank'ta uzman yardımcısı olarak çalışan ve p48 puan türü sıralamasında ilk 100'de olan arkadaşım hiçbir ilana başvurmadı,başvurmayacak da.
Aslında iş çalışanda bitiyor. İşi seven biriyle ne zaman konuşsam 'Hem kariyer olarak hem de maaş olarak hakkettiğimi alıyorum.' diyorlar.
-
@yolosapiens Gerçekten mi hocam? P48 ilk 100 ve başvurmuyorsa demek ki iyi bir meslek. İş kanuna tabi olunca biraz tedirgin oluyor, işten çıkarmak gibi bir durum olur mu diye de. Bakalım artık ben de mülakata kaldım da bazı kişilere sorduğumda açıkçası devlet kadrolarına yerleşmeye bak diye. Ama artık çalışacak istediğim kalmadı. Umarım bu mülakatı geçerim artık da iş hayatına atılırım. Bir de İstanbul'da çalışılması biraz üzüyor açıkçası. İstanbul gerçekten çok pahalı bir şehir. Tasarruf etmek biraz zor olacak.
-
@sagropa hocam bunun net cevabı yoktur bence. banka koşulları iyi ama stresli ve iş yükü ağır. kamu nispeten daha rahat koşullara sahip ve çalışma koşulları daha net yani kişisel bir mevzu
-
arkadaşlar mülakata hak kazananlardan SPK lisansına sahip olan arkadaşlarımız var mı acaba? Özellikle iç kontrolörlük için kazananlardan?
-
@bytheodoras var neden ki