Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Daha önce iki bankanin teftiş için mülakat sürecine katılmıştım, ev ziyareti olmuştu, ziyaret tarihi belirlemek için de bir müfettiş kısa süre içinde aramıştı..Acaba malum süreç yüzünden ev ziyareti yapılamayacak mi?
-
@BlackList ben de ziraatteyim aldığım primleri kıyaslandığımda az alıyorum, o zaman bana az veriyorlar genel müdürlükte 1.derece memurluk teftiş ve hazinedir sonra sırasıyla diğer birimler belir
-
@ekonomistik doğrudur hocam o zaman. Genel manada bahsetmişti arkadaşlar belki birim bazında da değişiyordur. Örneğin genel müdürlük takipte çalışırsanız daha fazla ek ücretleri oluyor.
-
İstanbul'daki hizmet birimleri diyor ilanda.Genel Müdürlüğü kapsıyor mu?
-
@mrblue10 hocam ben de çok merak ediyorum acaba hem şube hem genel müdürlük mü? Veya genel müdürlükte çalışmak için ne yapmalı
-
Başlık çok karmaşık olmuş. Teftiş ve uzman yardımcılığı ayrı ayrı başlıklar olsa iyi olurdu.
-
Teftişte başlangıç maaşı yan haklarıyla ne kadardır fikri olan var mı
-
Merhaba arkadaşlar;
Banko Hizmetleri için farklı bir başlık var fakat bilgi edinemediğim için buraya yazmak durumunda kaldım . Banko Hizmetleri- Servis Elemanı mülakatları da İstanbul' da mı yapılmakta acaba bilgisi olan var mı? -
@bankingfinance bir arkadaş başvuru sonuç adresine girilmesi için telefona sms geleceğini söylemişti. O siteden mülakat sürecini takip edebilirmişiz. henüz kimseye mesaj gelmedi sanırım.
-
@kuantummk, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@bankingfinance bir arkadaş başvuru sonuç adresine girilmesi için telefona sms geleceğini söylemişti. O siteden mülakat sürecini takip edebilirmişiz. henüz kimseye mesaj gelmedi sanırım.
Anladım teşekkür ediyorum.
-
@yolosapiens Ben girdigim tum mulakatlardan halkbank haric elendim elenmemin sebebi torpilimin olmamasıydı bilgimin olmamasi degil. Bu bilgiyle elerim diyorum niye zoruna gidiyor ki? Uzman deyince genel mudurluk cam binada sana oda verecekelrini hayal ettigini anlarsam elerim
-
@beirutde sahsina birsey soylemedim ozel sektorde mulakata girmediginiz belli oluyor. Calistiginiz firma hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz ya da ne is yapacaginizi bilmediğinizi anladiginiz zaman güle güle yapiyorlar öyle de olacak üslup diyorsun velev ki uslubum yanlis senin uslubun dogru mu sen kimsin falan diyorsun kotu ornek emsal teskil etmez
-
@reagan eyvallah bizi aydinlattigin icin
-
@yolosapiens esimle hüngür hüngür agladim evet cunku bana 5 soru soruldu komisyondaki alcak bana bildigini biliyorum baska soru sorayim dedi her soruyu dolu dolu cevapladim mulakata 1 ay hazirlandim ve elendim mulakattan cikista kekeledim diyen kızı aldılar iste bu yuzden ağladım. Sen bankada calismaya talip olup genel mudurlukte mi calisiyor uzmanlar dersen elerler kardeşim. Gelipte belden asagi vurmaya calisma insanlarin duygulari hakkinda guya laf sokacam diye yorum yapma
-
@reagan Siz zaten ilk başta sorumu yanlış anlamışsınız. Şuan özel bankalara mt olarak giren hiçbir arkadaşımdan şubede işe başlamayı görmediğim için şubede işe başlama olayı bana tamamen yabancı geldi ve ben de şirketin personel yerleştirme sürecini öğrenmek için sordum. Yoksa kimseye özel oda verilmediği biliyorum... Kendimde daha önce bir çok staj yaptım ve kurumsal ortamı deneyimledim. (Bir tanesi İş Bankası idi ve genel müdürlükte yapmıştım.) Mesajlarınızdan özel sektör mülakat deneyiminiz olduğunu anladım, o zaman siz de biliyorsunuz ki bir çok aşamadan oluşan özel sektör iş/staj alım süreçlerinde testleri/grup mülakatlarını geçtikten sonra, önce hr ile soft skilllerin daha ön planda olduğu bir mülakat yapılır ve orada karşınızdaki hr uzmanı ile beraber bölüm seçimi yaparsınız. Sonrada eğer aşamayı geçerseniz kararlaştırılan dept müdürü ile görüştürülürsünüz. Ben bir çok büyük kurumda bana şirket ile ilgili soru sormayı bırakın 5-10 dakika boyunca şirketi tanıttıklarına bizzat şahit oldum. Neyse. Tüm deneyimlerim özel sektör üzerine olduğu için kamu işe alım süreçleri bana çok farklı geliyor ve bilgi edinmeye çalışıyorum sadece, cevabınız için teşekkür ederim.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Bt iç kontr. mülakatı kazanan var mı
-
@gerenipo ben varım hocam
-
*silinmiştir *