Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kişilik envanteri için başlıktaki hatalar ve bilgileri derledim arkadaşlarımızın girdiği;
1-65 dk. süresi var
2-483 Sorudan oluşuyor
3-5 hak varmış yapmak için
4-Hata verince kaydet ve çık deyip tekrar girilebiliyormuş
5-Devam et butonu çalışmıyorsa sayfayı büyültüp küçültmek gerekiyormuş -
@başarısız Anladım hocam umarım öyle olur çok teşekkürler bilgilendirme için
-
@yamushma ufak bir fikir vereyim, doğrudan gm bölge şb diye bir şey yok. İhtiyaca göre dağıtım yapılır. Şubede Kobi veya bireysel pazarlamada asistan olarak başlarsınız. 18. ayınız dolduktan sorna yetkinliğinize göre yetkinizi alırsınız. İhtiyaca göre gm yada bölge birimlerinde de görev alabilirsiniz.
-
ARKADAŞLAR SİZCE MÜLAKATA KALAN AZ MI OLDU ÇOK MU OLDU?
-
@gardaş müfettiş yardımcılığı ve iç kontrol için her halükarda 60 dan fazla kişi kalmıştır öyle anlaşılıyor.(baraj esnetilmesinden)
-
@kuantummk 60 tan fazla kişi çok az değil mi hocam. Uzman yardımcılığı için soruyorum
-
@gardaş uzman yrd. tam 60 puanla kalan var. 800 kişiden az olabilir veya tam dolmuşta olabilir. Bilinmez
-
@gardaş bu bilgiyi büyük ihtimalle bilemeyeceğiz kurum da bilmemizi istemez o yüzden sıralama ve giren sayısı açıklanmadı. tam bir oyun teorisi
-
Geçmiş yıllarda mülakatlara katılmış hocalarım varsa mülakata nasıl hazırlanmalıyız ne tip şeyler soruluyor bilgi verirseniz çok müteşekkir oluruz
-
@kuantummk size aşırı katılıyorum.
-
@yamushma bence uzman servis ne is yapar kobi bireysel operasyon nedir genel müdürlük ne is yapar arastirin bu mantikla işiniz zor. Ben halkbanktayim mulakatta sizin(sahsiniza degil) bankayla ilgili bir bilgiye sahip olmadiginizi anlasam direk red veririm
-
@reagan ya arkadaş kibarca bi soru sormuş sen gelmişsin burda ahkam kesiyosun. yok bu mantikla zor yok red veririm. sen kimsin afedersin?
-
@reagan sizin mülakata girip girmeyeceginizi bilmiyorum ama, arkadaşım neredeyse 0'a yakın banka bilgisiyle ziraate girdi. Aynı şekilde vakıfa giren arkadaşlarım da oldu ve bankacılık ile ilgili soru yöneltmemişler. Size mülakatta bankacılık mı sormuşlardı.
-
@reagan Böyle bir genelleme yapmanız çok yanlış.
-
@reagan 20 ay işsiz kalıp, eşinle hüngür hüngür ağladığın günleri çabucak unutup buradakilere 'kesin ret' mi diyorsun?
-
reagana verdiğiniz tepki yorumuna oranla yüksek bir düzeyde. Bütün şirketlerin dikkat ettiği bir hususu vurgulamış kendisi. Başvurulan şirketin araştırılması; o şirkette çalışılmak istendiğinin gösterilmesi ve kalıcı olunucağına dair bir işaret olarak görüldüğü için önemli. İnsan kaynaklarının çok önem verdiği bir husus.
-
@BuzdevrindekiSid mesele degindigi konu degil bunu yaparkenki üslubu hocam. önce ona bi elestiri getirin karsi tarafa getirceginize
-
@BlackList genel müdürlük personeli derece olarak daha üst olduğundan daha yüksek prim alır hocam, yanlış olmasın
-
@ekonomistik şube personeli daha yüksek ücret alıyor.
-
@ekonomistik yok hocam ziraat ve vakıfta arkadaşlarım var onların bana aktardığı bu şekilde. Halkbankta da farklı olacağını sanmıyorum.