Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@keynesyenizm hocam ben soru çözmeyi o kadar kanıksamışım ki anket pardon
-
Arkadaşlar anketi yaptım başka yapmamız gereken bir şey yok değil mi?
-
@formidable envanteri yarın gece 23.59 a kadar tamamlamak gerekiyor değil mi ??
-
@wropk evet
-
bankanın süreç takibi sitesine girebilen var mı? tc ve şifre istiyor ama tanımıyor girdiğimde
-
@gardaş envanteri yarın akşam 23.59 a kadae tamamlamak gerekiyor değil mi
-
@wropk teşekkürler
-
İnsan kaynakları ile görüşen oldu mu? Mülakat ne zaman olur tahmini?
-
@wropk hocam 03.09 tarihine kadar diyor ben bu geceye kadar yapılmalı diye anladım
-
@kuantummk mailde yazıyormuş pardon
-
@Blueberry ön mülakat nasıl hiç bilmiyorum tecrübem olmadı. Halkbank ilk gün grup mülakatı yapıyordu, hemen sonraki gün ise bireysel mülakat yani komisyon karşısında mülakat oluyor. Yukarıda yazmıştım. 2 gün süren bir süreç. Salgın sebebi ile grup mülakatı olur mu bilmiyorum ama bireysel mülakat kesin.
-
@wropk Son geçerlilik tarihi : 03-09-2020 23:5
olarak belirtilmiş
Not: anket süresinde hata aldığımda kaydet ve çık yaptım. Toplam 5 hak var. Daha sonra tekrar kaldığım yerden devam ederek 4. Girişimi yaptım. Bir kere daha hata verdi kaydet ve çık yaptım 3. Defa yine kaldığım yerden devam edip bitirdim. Süre 65 dk olunca biraz sıkıntı oluyor meşguliyet varsa sıfırlayıp bakın derim.
-
@formidable Anladım hocam, teşekkür ederim.
-
uzman yrd. sadece şubelere mi alınacak bilen var mı arkadaşlar?
-
@mffttşadayı son alımda önce herkes şubelere yollandı 6-7 ay sonra bazıları genel müdürlük birimlerine çekildi. Bu alımda da benzer bir süreç olur bence.
-
@themga anladım teşekkürler
-
@themga Bu pandemi sürecinde sizce grup mülakatı yaparlar mı ? Nedense aklıma bu geldi.
-
@yolosapiens yapar borsa istanbul yaptı geçenlerde hem de 10 kişilik gruplarla
-
@churcill bilgi için teşekkür ederim. o zaman inşallah güzel bir mülakat geçiririz.
-
Bu pandemi döneminde grup mülakatı olmaması gerekir...