Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@neoen altında yazması lazım hocam
-
Arkadaşlar siteye girerken sadece ben mi sorun yaşıyorum girmiyo sürekli atıyo sayfadan sonucumu bile öğrenemedim
-
@swezy Ben de giremiyorum.
-
@rbzkrt 67 hocam
-
ben de sisteme giremedim hala sürekli atıyor, tarayıcıdan tarayıcıya farkediyor mu acaba
-
@rbzkrt istanbul
-
483 soru 65 dakika son soruyu çözdüğümde 2 dakika kalmıştı ona göre çözün sağlam kafayla
-
@gardaş yuh o neymis ya öylr
-
@gardaş soru çözmek derken? anket değil mi bu?
-
Arkadaşlar bu sınava müfettişlik iç kontrolörlük ve uzman yardımcılığı alanından tahmini kaç kişi girmiştir acaba fikriniz var mı?
-
@keynesyenizm kesinlikle bende sizin gibiyim evin içinde heyecandan volta atıp duruyorum
-
http://basvurusonuc.halkbank.com/ daha önce üye olduğumu hatırlamıyorum. Nasıl kayıt yapabiliriz.
-
@magicianrapsody tebrik ederim hocam insallah mulakattan sonra da yasarız aynı heyecanı
-
@sagropa hocam benim halkbank kariyer internet adresinde hesabım var onunla giriş yapmaya çalışıyorum yine olmuyor. şifremi unuttum seçeneğine tıklıyorum mail gönderildi yazıyor ama gelen mail yok
-
@keynesyenizm Ben de sizi tebrik ederim hocam , ilk kez bir mülakata giricem o yüzden hala inanamıyorum dediğiniz gibi inş hakkımızda hayırlısı ne ise o olur
-
@kuantummk İnternetten baktım mülakat yeri, sonuçları hep bu adres üzerinden açıklanmış. Kayıt ekranı nerede biliyor musunuz?
-
@sagropa şimdi de posta servisi bakımda olduğu için şifre gönderilemiyor yazıyor sorunu düzeltmeye çalışıyorlar sanırım
-
Tam 60 puanla mülakata kalan var. Yani 800 kişilik kota hala dolmamış olabilir bence ya da tam denk gelmiştir 800 olmuştur
-
sıralama nasıl yapıldı acaba? mesela gy kısmının yarısını yapamayan ama alan bilgisini iyi yapıp ortalaması 80 olan biri bütün bölümlerin en az yarısını yapıp 65 alan birinin önünde mi oluyor??
-
Arkadaşlar merhaba, kişilik envanter testi için kamera gerekli mi? Kameram çalışmıyor da, o yüzden soruyorum.