Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gardaş mülakat kotasının dolmadığı bilgisi net mi
-
@Canqq kotayı doldurmuşlardır hocam ama ilanda belirtilen koşullardan feragat etmişler. Öyle anlaşılıyor. Mesela gy kısmında soruların en az yarısını yapma şartı kaldırılmış
-
@kuantummk anladım hocam teşekkürler. Ben 59.08 de kaldım. Mülakata kalanlara başarılar
-
@Canqq resmen 1 soruyla kaçırmışsınız nasip kısmet hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar hayırlı olsun bende uzman yardımcılığı mülakatına hak kazanmışım
-
Kişilik envanterini de şimdi yolladılar
-
İlk defa bir sınavda mülakata kaldım. Çok mutluyum. Hiç umudum yoktu. Ama dediğiniz gibi gy kısmında feragat etmişler.
-
Kontrolörlük kaç puan ile kapatmıştır sizce?
-
@sagropa kişilik anketini cözdünüz mü içeriğini tam anlamadım ben
-
kaçıncı sırada olduğumuzu görebilir miyiz? burada +80 yapıp uzman yardımcılığı kazanan var mı?
-
acaba ev ziyaretini nasıl halledecekler. Bu koronada yapmaları imkansız. Sayıştay gibi ön görüşme olarak mı çağıracaklar?
-
@keynesyenizm eleyici bir şey değil. Senin karakter özelliklerini tutarlılığını vesaire bu gibi şeyleri ölçmek için bi test
-
Mülakatlar ne zaman başlar ? Tahmini olan var mı?
-
@BuzdevrindekiSid siz katıldınız mı?
-
@keynesyenizm daha çözmedim. Ama başka bir banka yine 60 dk 480 soru bir kişilik envanteri yuollamıştı onu çözmüştüm.
-
kaldıgım ilk mulakat 2 yıldır kpss sürecindeyim. emek verip kazanan bu yolda devam eden herkesin Allah yolunu bahtını açık etsin. size inanmayanlara inat pes etmeyin.
-
@BuzdevrindekiSid tamamdır teşekkürler.
-
Hem GY hem İng. barajı esnetilmiş 62 puanla kalmışım bende.
-
@yolosapiens 7 eylül diyen arkadaş haklıymış galiba.Belki o kadar erken olmaz ama bence 10 güne başlar mülakat
-
sonuçlara nerden bakıyoruz?