Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar, iç kontrolörlük için ev ziyareti oluyor mu?
-
@john sorular yayınlanmadığı için kimsede olmaz hocam.
-
@noble hocam kurum mu bakmış yoksa şahıs mı şahıs ise ne görev yapıyor profilinde yazıyor mu
-
Aynen iç kontrolör için ev ziyareti yapıyorlar mı?
-
@kuantummk kişi olarak kimin baktığı yazmıyor private görüntülenmiş sanırım
-
@noble yani kurum hesabı değil ,halkbank şirketinde çalışan bir kişi olarak yazıyor
-
@kuantummk aynen de öyle
-
İç kontrolör ve uzman yardımcılığı için de müfettişler eve geliyor mu?
-
Çok fazla katılımın olduğu sınavın bu kadar kısa sürede açıklanmasını düşünmüyorum.
Böyle dedim ya yarın sabah 9da sınav sonucu açıklanır, bakın görürsünüz.
-
Banka sınavları genelde 4 haftada açıklanıyor. Teftiş için ev ziyareti oluyor ancak uzman yardımcılığında ev ziyareti yok.
-
@başarısız teşekkür ederim sağ olun. Pazartesi herkesin bekleyeceği bir gün olacak öyleyse.
-
Genelde cuma açıklanıyor o yüzden çok da odaklanmamak lazım bence cumaya kadar
-
@adams o da doğru. Allah herkesin gönlüne versin inşallah.
-
@yolosapiens osym benim girdigom yil universote sijavini 1 haftada açıklamıştı
-
sabah 8 ilk girişimi yaptımaçıklanmış mı diye bakalım kaç kere istemsizce giricem
-
anadolu üni sınav başvuru sitesinin duyuru kısmında bayağı hareketlilik var, cuma açıklanacak diye bir kaide yok her an gelebilir
-
@kuantummk evet görünce onları bir an umutlandım bende.
-
Arkadaşlar bu mail ( sinavdestek@anadolu.edu.tr ) adresine sınav sonuçları hakkında mail atarsak baskı oluşturup daha erken açıklanmasını sağlayabiliriz belki. Şahsen mail attım lakin cevap gelmedi.
-
@BlackList Daha önce böyle bir şey yapıldı başka bir sınav için. Herkese otomatik aynı mail cevap olarak geldi.Faydası olmadı 1 ayı buldu sonuç açıklanması. Yine de siz bilirsiniz hocam.
-
@BlackList sonuçlar bankanın onayı ile açıklanıyor