Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@öznurup arkadaş çok net söylemişti ben de inandım valla ama malesef ki yok
-
Haftasonu açıklayabiliyorlar mı yoksa haftaya mı kaldı?
-
Tam 1 ayda açıklanıyor Halkbank genelde.
-
@adams bekleyenler olarak biraz fazla ciddiye aldık arkadaş sadece duyumunu paylaştı sağolsun ama cidden bu kadar adayin girdiği sınav 3 hafta içinde açıklanması çok zor 20 kişilik ziraat ilanı 1 ayda açıklandı
-
Bence 5. haftayı bulur açiklanmasi
-
@churcill aynen ama içimden bir ses haftaya cuma açıklanacak diyor
-
@churcill ben de her banka sınavında minimum 4 haftalık sürede açıklandığına şahit oldum. Ondan dolayı, açıkçası 3 haftada açıklanması ihtimali bile bana ütopik geliyordu. Eğer bugün açıklanırsa, ki büyük ihtimalle artık açıklanmayacak, gerçekten ütopik olacak. :))
-
sınava kaçkişi girmiş bilen var mı?
-
böyle yüksek katılımlı ve farklı pozisyonlara alım yapılan bir sınavın böyle bir sürede açıklanmasını beklemiyorum ben de. hiç bakmıyordum bile. Sadece 7 Eylül duyumunu alan arkadaş durumu biraz değişirtirdi ve arada bakıyorum. Çok odaklanmamak lazım biraz daha zaman alabilir
-
vaka ve ölümler ciddi şekilde artıyor mülakat da bu aralar yapılmaz bence
-
@kuantummk aciklanirsa yapilir hocam. hersey serbestken mulakata yasak gelmez
-
@beirutde o zamana kadar her şey serbest olmayabilir
-
2015 halkban müf. yard. ilanı o zaman bile harcıhah 175 miş + yol ve konaklama
Ücret, Sosyal Hak ve Olanaklar
Özel hukuk hükümlerine tabi olarak çalışan Bankamız personeline; aldıkları ücretin dışında, yılda (4) brüt ücret
tutarında ikramiye ve düzeylerine göre yabancı dil tazminatı ödenir. Ayrıca Genel Kurul tarafından karar
alınması halinde temettü dağıtılabilir.
Kurul üyelerinin; ücret (Bilgi sistemleri denetimlerinde görevli BT Müfettiş Yardımcılarının uzmanlık alanlarının
farklı olması nedeniyle; görev ücretleri, daha yüksek olarak belirlenmiştir), ikramiye, görev yeri tazminatı
(İstanbul görev merkezli tüm personel için geçerlidir), yabancı dil tazminatı, temsil ödeneği ve harcırahları
(Hâlihazırda Kurul üyelerimizin görev merkezi dışında görevli oldukları süreler için alacakları brüt günlük
harcırah tutarı 175.-TL’dir) günün ekonomik koşullarına göre belirlenmektedir.
Görev merkezi dışında görev yapan Kurul üyelerine ödenen harcırahların haricinde; görevli olunan yerlerde, iyi
koşullarda konaklama imkanını sağlayacak şekilde ve belirlenen limitler dahilinde konaklama ücreti ödenir.
Görev ile ilgili yolculuk giderleri (uçak, otobüs, özel araç vb.) belirlenen esaslar doğrultusunda Banka tarafından
karşılanır. -
sınavı nispeten iyi geçmiş arkadasımın linkedin profiline dün hem Halk bankası hesabı hem de aynı bankadan kıdemli bir müfettiş bakmış o deyince hesabıma baktım bende kimse yoktu
-
@adieu vauvv
-
@adieu kaynaksız inanması güç duruyor
-
mülakat aşamasına geçilmeden yapılması mümkün bir davranış değil gibi. Çünkü başvuruları linkedn ya da kariyer netten almadılar ki
-
@adieu bana inandırıcı gelmedi ama eğer doğruysa yolsuz iş dönüyor demektir daha ortada sınav sonucu bile yok
-
@adieu kendisi merak edip görüntülediyse görüntülendiklerini gördükleri için onlarda bakmış olabilirler. Arkadaşın dediğin gibi daha sonuçlar açıklanmadan pek mümkün birşeymiş gibi durmuyor
-
Dostlar nolacak bu açıklama işi ya? İnsan kaynaklarından hiç mi bir haber yok acaba ya.