Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@lahzamm Memurlar.nette görmüştüm son sayfalara bakarsan denk gelirsin hocam
-
@yolosapiens teşekkür ederim
-
Biri keşke yazsa yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
yok mu duyum arkadaşlar telegramda vs. ? listeler hazır, onay bekliyor üstlerden falan deniyordu bir ara. açıklansın artık.
-
telefonun başında bekliyoruz....
-
Gerçekten artık açıklansın akıl buradayken başka bir şeye odaklanamıyor insan
-
Haftaya açıklanır diye tahmin ediyorum. Daha mülakatlar biteli ne kadar oldu ki ?
-
İşe başlama aralıkta değil miydi?
-
@Blueberry nereden alıyorsunuz bu bilgileri? Kesin gibiymiş gibi de yazıyorsunuz ondan soruyorum
-
6 ila 8 haftanın nesini anlamadınız!!?
-
Linkedin profilim son bir haftada halkbankta çalışan yatırım portföy yöneticisi ve müşteri hizmetleri uzmanı kadrolarından toplamda 6 aramada görüntülenmiş. Herhangi bir şey ifade eder mi bilmem ama paylaşmak istedim..
-
Umutla Halkbank sonuçlarını beklerken diğer sınavlara hakkını vererek hazırlanamıyoruz da. Bu süreç beklediğimden daha yıpratıcı gerçekten.
-
Arkadaşlar başka kurum sınavlarına girecekseniz aksatmayin birsuru ilan geldi sadece buraya bel bağlamayın birden fazla halkbank çalışanı Kasım sonu açıklanması planlanıyor dedi planınızı buna göre yapın henüz kasımın başındayız
-
Gören oldu mu bilmiyorum ama memurlar.nette biri haftaya son değerlendirme yapılacağını söylemiş. o da ik'yı arayıp öğrenmiş. sadece haberiniz olsun.
-
@churcill
bana da kasım sonunu göreceğiz gibi geliyor -
Ne zaman açıklanacağına dair duyum alan var mı ?
-
@snoopy evet gerçekten öyle oluyor. Normale göre performansım benimde çok düştü. Sonuç beklemenin negatif bir etkisi buda.
-
Haftaya açıklanır terslik olmazsa.
-
GUY yazılı sınavından önce açıklanır ve sonuç olumlu gelirse ki inşallah böyle bir durumda GUY için başvuru yapmam böylece orada bir kişinin sınava girmesinin önünü kapatmamış olurum. İnşallah 20 Kasım’dan önce açıklanır artık.
-
@snoopy benim de halkbank olursa guya başvurmam