Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@troya Arttırıyorum ve yarın ya da cuma günü açıklanacak diyorum.
-
@troya bende bu cuma açıklanır diye ümit ediyorum ama pazartesi de olur, harbi ya hiçbirşeye odaklanamiyorum aynen..
-
@troya hocam kurum içi yükselme mülakatları devam ettiği için bizim sonuçların açıklanması da Kasım sonuna sarkacak diye söylenti var (Hepsi birlikte açıklanacakmış). Doğru mudur bilginiz var mı acaba
-
Arkadaslar sonucu nasıl aciklayacaklar maille mi?
-
arkadaşlar belki haddim değil ama bir rica da bulunmak istiyorum eğer uzmanlık veya müfettişlik sonucu bekliyorsanız ve guya da başvurmayı düşünüyorsanız son günlere bırakır mısınız belki o zamana kadar açıklanmış olur.
tabi bu söylediğim bu meslekleri guya tercih eden adaylar icin geçerli başka özel nedenleri ile kazansa dahi başvuracak olanlara değil)
-
@sahnr şahsen dediğiniz gibi yapacağım zaten. Umarım bir an önce açıklanır halkbank
-
@cappuccino sms le haber verirler, mülakat yerlerimizi öğrendiğimiz halkbank sisteminden bakarız bence
-
@sahnr, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar belki haddim değil ama bir rica da bulunmak istiyorum eğer uzmanlık veya müfettişlik sonucu bekliyorsanız ve guya da başvurmayı düşünüyorsanız son günlere bırakır mısınız belki o zamana kadar açıklanmış olur.
tabi bu söylediğim bu meslekleri guya tercih eden adaylar icin geçerli başka özel nedenleri ile kazansa dahi başvuracak olanlara değil)
katılıyorum. Şansı ilk sınavda yaver gitmemiş adayların 0,5-1 puanla elenmesi üzücü olur
-
@BlackList hepsinin birlikte açıklanması için bir sebep yok, benim duyduğum tarih 16’sı. Daha önce duyduklarım yanılmadı hiç o yüzden yazdım.
-
@sahnr tabii hocam şahsen ben de 20 Kasım gecesine kadar bekleyeceğim başvuru için gereksiz yere kimsenin hakkını çalmak istemem ama GUY için değil de HMUY için düşünüyorum. Hangisi daha iyi bilemiyorum eğer aydınlatacak varsa da çok memnun olurum. Yds'm var kpss puanlarımda +84. Sizce bankada uzmanlıktan ziyade farklı kurumlar-kadrolar denemeli miyim? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
-
@troya kurum çalışanı mısınız?
-
@Poznań-Kaymakamı hmuy için şansınızı deneyin hocam hazine uzmanlığı değerli bir meslektir ben deneyeceğim şahsen
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@keynesyenizm Merhabalar,
Bu soruyu naçizane bilgimle açıklayacağım. Aynı fikirde olmadığımız arkadaşlar olursa da saygı duymaları kafidir.
Bence uzman yardımcılığı GUY’a tercih edilir. Sebepleri :- Öncesinde düzeltmek isterim ki bir arkadaşımız 6 ek maaştan bahsetmiş. Bunu şöyle düzeltelim 1 yıl = 12 ay maaş + 4 brüt maaş. Yani 3 ayda 1 alacağımız bir brüt maaş tutarı elbette ki hepimiz için cazip. (Brüt diyorum lütfen buraya dikkat net maaş 4000 tl ise brüt maaş yaklaşık 6000 tl gibi düşünelim.)
- Genel müdürlükte çalışırsanız İstanbul’un neredeyse her semtine servis imkanı var. Bu da sizi yol masrafından kurtarır. Genel müdürlük haricinde bölge müdürlükleri, şube vs olması halinde daha az semti kapsayacak şekilde kısıtlı servis imkanı bulunur.
- Öğle yemeğinizi yine banka tarafından ticket, sodexo gibi adlar altında verilen imkanlar ile karşılayabiliyorsunuz.
- Benim gibi şehir dışından gelecekler için 2 hafta banka konaklamanızı karşılıyor. Bu süre zarfında kendinize kalacak yer kolayca bakabiliyorsunuz.
- Burada şundan da bahsedelim ki vergi dairelerinde istihdam edilen GUY rahatlığını beklemek hata olur. Ancak nasıl bir iş sizi daha mutlu eder bunun kararını siz vereceksiniz. Her seçim bir vazgeçiştir nihayetinde.
- Ayrıca (Daha önce özel sektörde mühendis olarak istihdam edilen biri olarak) şu an sigorta primleriniz sizin için bir anlam ifade etmiyor olabilir fakat nasip olur da görebilirsek emekliliği memur emeklisine kıyasen fazlasıyla avantajlı olabileceğimiz bir durumdan bahsetmek yanlış olmayacaktır.
-
@snoopy arkadaşın söylediği 6 ek maaş doğru, 4 maaş brüt ikramiyenin yanında yılda yaklaşık 2 maaş temettü ödemesi de alıyor halkbank çalışanları
-
@Ozzy Temettü ödemesi de brüt maaş tutarı kadar yılda 2 kere oluyor mu hocam. Bunu da ben şu an öğrendim teşekkür ederim.
-
@snoopy yılda bir kez -bildiğim kadarıyla nisan ayında- 2 maaş tutarında temettü ödemesi yapılıyor. işe girdiğiniz ilk sene temettü yok ama aklınızda bulunsun.
-
@Ozzy Teşekkür ederim bunu da +1 sebep olarak ekleyebiliriz.
-
@snoopy dil tazminatları haricinde yüksek lisans tazminatı veriliyor mu peki ?
-
@kurtarslan Merhaba yüksek lisans, doktora gibi eğitimler bildiğim kadarıyla unvanda yükselme için aranan şartlardan olabilir ancak dil tazminatı gibi bu durumlar için bir tazminat ödendiğini bilmiyorum.