Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@lahzamm
bana da kasım sonu açıklanacak gibi geliyor -
@yolosapiens bak o zaman değişebilir belki ama ben onları bizim için bekletebileceklerini düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda
-
@KamuAdayı bende beklemeye gün saymaya o zaman başlayacağım
-
@lahzamm hayırlısı bekleyelim görelim
-
@lahzamm burada troya nickli, halk bankası çalışanı arkadaş var. geçmiş mesajlarına baktım, bu sene içinde ilan geleceğini filan söylemiş. kendisi açıklanma tarihini de pazartesi olarak belirtmiş. Ben arkadaşa inanıyorum.
-
@yolosapiens ben de
-
@yolosapiens ben de
-
Pazartesi heycanlandirdi, insallah aciklanir da rahat ederiz
-
@troya Yeni gelişme var mı?
-
Çok geride kalmasın konu. Ben de bir soru sorayim. Sonuçlar açıklandıktan kaç gün sonra eğitimler başlar? Eğitimler kaç hafta sürer? Pandemi dolayısıyla online eğitimde halletmeye mi çalışırlar ne düşünüyorsunuz ?
-
@yolosapiens evet güzel soru
-
@yolosapiens
2-3 hafta diyorlardı eğitime. genel bankacılık eğitimi. online olursa nasıl işler bilemiyorum -
@KamuAdayı Arkadaşlar sizce halkbank müfettiş yardımcılığı mı yoksa 50d ile araştırma görevlisi olmak mı daha mantıklı?
-
@eliott
kesinlikle halkbank derdim ben -
@KamuAdayı hocam zahmet olmazsa nedenini de söyleseniz bilmiyorum tam olarak hangisi iyi
-
@eliott
hocam bir süre bakamıycam tele. sonra yazacağım aklımda -
bahsedilen eğitim süreleri her ünvan için aynı olmasa gerek var mı bununla ilgili detaylı bilgi verebilecek biri
-
@eliott bence ne istediğinizle ilgili bi durum. Ikisi çok farklı meslekler. Okumayı,araştırmayı, yazmayı seviyorsanız, eve iş getiririm çalışırım diyorsanız akademisyenlik ama şu an 50d nin doktora sonrası işsizlik sorunu var bu ciddi dezavantaj; ama garanti olsun,eve gelince iş işte kalsın ama stres altında da çalışırım diyorsanız banka tabi ki.
-
@shamrain nasıl bir stresi var ki hocam
-
@eliott yani finans sektöründe bulunmanın getirdiği risklerin stresi var, bankanın kendi kurumsal kimliğinin stresi var,hedef tutturma,performans, kasa kapatma tuttrma gibi şeyler var. ailemde çok bankacı var,pekçoğu stresten yakınıyor.