Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Açıklandıktan sonra karar verseniz. Kesin birşey yok.
-
@Blueberry bencede boş yere kafa yormayalım
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@eliott ne terbiyesiz adamsin ya. arkadas guzelce aciklamis üsluba bak.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@eliott senin gibi bi edepsizle.ugrasilmaz.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
-
Herkes çok umutlu bekliyor anlaşılan herkesin iyi geçmiş
-
@lahzamm Bizleri bu sürece bağlayan da umut değil mi ?
-
@yolosapiens Gerçekten öyle görünüyor bir çok ileti silinmiş. Ancak iyi eğitimin yanında iyi bir ahlak eğitimi de gerekli.
-
haydaa yasaklanmış eleman. neyse
-
@lahzamm 3 yıl bekledim ama 3 gün bekleyemiyorum.Onlarca sınava ve mülakata girdim fakat bunda çogumuzun mülakatı sohbet havasındaydı.Ben de dahil belki de kimse elenmek için bir neden göremiyor. Bırakın diğer sınavları denemeyi, elime kitap almak istemiyorum. Bu yüzden sabırsız ve gerginiz. Önceden mülakatlar olumsuz olunca güler geçerdim. Sabrının sonuna gelen arkadaslar için umarım bu son beklediğimiz mülakat sonucu olur. Güzel Halkbank canım Halkbank.Lütfen al bizleri işe
-
@cemresaygin açıkçası bende herkesin öyle geçti diye temkinliyim ve sohbet havasını ölçüt olarak görmüyorum referanslar konuşacak gibi duruyor
-
@lahzamm Ben de bundan korkuyorum...
-
@cemresaygin Hocam hangi pozisyon için mülakata katıldınız acaba?
-
@M-Friedman uzman yardımcılığı için.Mülakatımda çoğu insan gibi sohbet havasındaydı. Buda bende bi ümit yarattı. Insallah artik aciklanir.
-
@lahzamm Referansın konuşmadigi kurum kaldı mı? Elbet olacaktır. Halkbankası için referanssiz girdiğini iddia eden de var, referans bulup ise yaramayan da, kendini cok iyi gelistirmis insanlarda var. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.
-
@cemresaygin Cevabınız için teşekkür ederim.Ben iç kontrolör unvanı için mülakata katılmıştım.Komisyon yaklaşık 35-40 dakika boyunca bankacılık, iktisat, hukuk hatta muhasebe alanlarından teorik sorular sordu.Burada çoğu arkadaş sohbet havasında geçtiğini belirtince hangi pozisyon için girdiğinizi sorma ihtiyacı hissettim. Dediğiniz gibi umarım en kısa sürede açıklanır, herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@M-Friedman Duyduğum kadarıyla gişe ve uzman yardımcılığı sohbet havasındaydı. Az da olsa alan sorulanlar olmuş. Müfettislik ve iç kontrolorlukte alan sorulmuş. Benim 10dakikalık bir mülakatım oldu. Bakalım neyi baz aldılar