Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@snoopy teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
-
@Blueberry evet
-
@troya iç kontrolör pozisyonu icin de bilginiz var mi hocam
-
@kurtarslan ben ön mülakat yapan müfettişime sormustum, yüksek lisans tazminatı yokmuş.
-
@churcill hocam teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle halkbank'ın sonucuna göre hareket edeceğim. Eğer ret alırsam HMUY ilk hedefim olacak
-
@shamrain hocam bu grubu bilen cok azdir görünce yazayim dedim. To leave sarkilari efsanedir
-
@theturinhorse ben extra drifter parçalarını da çok severim, dinlemek büyük ayrıcalık
-
@snoopy tesekkür ederim hocam yazı baya açıklayıcı olmuş. umarım pazartesi duyumu dogrudur. iyisiyle kötüsüyle yolumuza bakabiliriz.
-
banka olursa ne guy ne başka bir sınav valla ordaki kariyer imkanlarını denerim bir tek idari hakimliği denerim olana kadar olmazsa da artık yapacak bişi yok
-
@beşiktaş bende direkt yüksek lisansa baslarim dil ogrenirim umarim olur yeter bu kadar sinav kovaladigim yoruldum
-
3 yıldır süreçteyim 8 mülakat kpss de o kadar derece hepsi mülakata takıldı hep üzüldüm çalışmak neyse de üzülmekten yoruldum artık
-
@beşiktaş inşallah olur hocam sizin
-
inşallah hepimizin olur buradaki herkes gördüğüm kadarıyla emekler vermiş çabalamış kazanacağız inşallah o kadrolara boş kafalar değil bilen insanlar lazım
-
Daha 2 ay olcak banko asistanlığı açıklanmamış burda kalkmış pazartesi diyen var. En erken aralığın ilk haftası en geç 3. Haftası açıklanacak bu kadar basit.
-
@lahzamm başlığın çok bilmişi sen misin
-
@beirutde o duyum bu duyum diyen velveleci de sen oluyorsun sanrm
-
@beirutde adamlar deme di mi 6 ila 8 hafta
-
@lahzamm adamlar herkese 6-8 dedi . benim mülakatima da 6 hafta dedi, benden bir ay evvel girene de 6 hafta dedi. bunu mu dikkate alicaz yani
-
@beirutde sınav grupları açısından değerlendirmek lazım uzmanlık, iç kontrolör ve müfettiş yardımcılığı birlikte yapıldı, aynı yazılıya girdik sonuçta bu 3 grubun birlikte açıklanması en makul olan olur. Ve bu 3 grubun toplam bittiği tarih 23 Ekim referans olarak onu almak gerek. Buna bakılırsa en son giren kişi 20 gün önce girmiş siz 1 aydan erken açıklanacağını düşünüyor musunuz? Öyle olsa bile en erken 23 Kasım olur 6 haftayı baz alırsak aralığın İlk haftası 8 i haz alırsak 3. Haftası olur bence bunu beklemek yerine hmuy çalışmak en mantıklısı ben öyle yapıyorum siz istedeğininize inanabilirsiniz tabi.. ama diğer sınavlara çalışan arkadaşlarım beklenti yapmadan kafanızı meşgul etmeden hazırlansanız daha iyi olur.
-
@lahzamm Son alımda banko görevlileri ile birlikte açıklanmış