Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@churcill nadir olur bu durum genelde 3 kişi 1 kişiden kötüdür
-
@leventdespoir Alıntıladığınız arkadaş 1 ayda 5 kere halk bankası tarafından LinkedIn profilim görüntülendi,daire başkanı da vardı palavrası atan biri. 3-4 gün girmemişti ama yine dadanmış. İnanmayın.
-
Arkadaşlar sizce TOEFL'ın etkisi olur mu başka TOEFL puanı olan arkadaş var mı?
-
@lahzamm var bende de ama önemli olan yazılı alan sınavı sorduğunuz toefl puanı olanlara öncelik taninir miysa öyle bisey olmaz
-
bu forumda bilgi paylaşmamak gerek aslında. gerçeği söyledik ilk başta sorduk başkaları da var mı diye inanılmadı sonra arkadaş ön görüşmede sorunca inanılmaya başlandı. şimdi yine bir şey söyledik inanmadı bazılar. neyse nasip kısmet neyse her şey odur. bazı insanlar gerçek art niyetli kötücül. arkadaşlar herkes kendi kısmetini yer belki burası olur belki burası olmaz ama 6 ay sonra çok daha iyi yer olur . yeter ki kötücül olmayalım
-
Bu süreçlerden geçmiş birisi olarak henüz mülakata girmeyen arkadaşlara önerim; özgüvenli ve kendinize inanarak girin. İyidir kötüdür ayrı konu, memleketin en büyük iktisadi yapılarından birinin alacağı personeli saat başı 1 tane gibi bir stratejiye bağlaması, sosyal medya hesapları üzerinden yapacağı incelemeyle alması vs. geçmişte de bugün de olacak şey değil. İçiniz rahat olsun. Referans korkunuz da olmasın. Kafanız rahat şekilde girin mülakata. Bu tip tartışmalar 2017’de de 2018’de de konuşuldu başlıklarda yoksa.
-
@troya hocam sonuçların ne zaman açıklanacağına dair duyumunuz var mıdır? Temennim Ekim sonu açıklanması
-
@BlackList 22sinde ben giriyorum 23ünde de girecek biri var o yüzden sanmıyorum 7 günde açıklanacağını sanki daha uzun olur gibi
-
Bence de kasım ortası gibi açıklanır hepimiz için hayırlısı olur inşallah arkadaşlar , mülakatta farklı departmandan teklif edilse kabul eder misiniz tarzı soru sorulan oldu mu
-
Daha önceki alımlarda benzer durumlar olmuşta bunda olur mu bilmiyorum
-
uzmanyardımcısı mülakatında yaptıkları gibi müf.yard. mülakatında da kendi kendine soru sor gibi olaylar yaşandı mı bilen var mı?
yoksa herkese standart usulde mi gitmişler.
-
Bizi karşılyana insan kaynaklarinda calisan kisiye sorduğumda 6-8 hafta arasinda aciklanacağını soylemişti, umarim daha erken aciklanir
-
@matea sende bugün 9 grubu muydun kardeşim?
-
bugün son grup 15.30da mı
-
iç kontrolör adaylarının mülakatları haftaya mı arkadaşlar?
-
@ATESH evt p.tesi başlıyor. büyük ihtimalle c.tesine kadar
-
Bu müfettiş adayları ne kadar ketum ya olum bitti gitti işte bi deneyiminizi bişeyi yazın;)
-
sonuçlarla ilgili duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
@kuantummk 6 ila 8 hafta içinde açıklanır dediler
-
Merak ediyorum mulakat bittikten sonra neye karar veriyorlar 6-8 hafta herkese o anda bir puan vermiyor mu komisyon