Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@leventdespoir müffetiş yardımcılığı mı hocam
-
@lahzamm evet hocam
-
@leventdespoir başarılar diliyorum hocam yorumlarını bekliyorum
-
Bugün girdim müfettiş yardımcılığı mülakatına. Jüride 6 kişi vardı, 25 dakika sürdü aşağı yukarı. Çok sayıda soru sordular. Heyecanlıydım ortam biraz gergin gelmiş olabilir bana o yüzden ancak rahat bir ortam vardı diyemem. Farklı alanlardan sorular olduğu gibi kişisel sorular da sordular. Girecek arkadaşlara başarılar dilerim
-
@leventdespoir tek bir sorcam kardeşim mülâkatta Ebubekir şahin bat mıydı RTÜK başkanı?
-
@lahzamm yoktu ama 3 kişi maske takıyordu onlardan biri olduğunu da sanmıyorum.
-
@leventdespoir alan soruları kpss bazlımıydı yoksa bankacılık ve genel ekonomi kültür mü? Yeni mezun musunuz ve bölümünüz ne acaba
-
@BuzDevriSid siz ne Zaman giriyorsunuz?
-
@lahzamm cuma
-
@BuzDevriSid bende bugün girdim..Bana sorulan sorular bölümüm ve bankacılık ile ilgiliydi ve bayağı da sordular..Bazen rahat bazen kasıntılıydı. 25 dk falan sürdü. Herkese başarılar.
-
Ben de bugün girdim yarım saat sürdü uzman yardımcılığı mulakatindan farklı tasarlanmış anlaşılan çok farklı konulardan çokca soru geldi ve açıkçası gergin bir ortam vardı, herkese başarılar.
-
kendini tanıtma fasla kaç dakka sürdü? uzun olan kısım sorularmıydıc sohbet mi merak ediyorum. / yukarıdaki bilgiler için teşekkürler
-
@churcill Geçmiş olsun hocam.
Ben müfettişlik için girmeyeceğim ama bir şey sormak istiyorum. Bankacılıkla alakalı gelen sorular genel bankacılık ile ilgili sorular mıydı yoksa müfettişlik ile ilgili sorular mıydı ? Yani 'Vadeli mevduat nedir?' tarzı sorular mı vardı yoksa 'Denetim nedir?' tarzında sorular mıydı ?
-
@BuzDevriSid, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@lahzamm cuma
Aynı
-
@fatmanursiyasal bölüm ne hocam?
-
@lahzamm kamu yönetimi
-
her gruptan 1 kişi seçiliyor geri kalan 3 kişi eleniyor. saat 9 grubundan 1 kişi 11 grubunda 1 kişi 14 grubundan 1 ...
-
@kuantummk sanmıyorum, tek grupta birden fazla hak eden diğer bir grupta hiç hak etmeyen çıkarsa kurumun işine gelmez
-
@kuantummk her baş harften bir çalışan hedefi mi var bankanın gerçekten komik yorumunuz
-
belirli bir saat grubunda mülakata giriş sırası alfabetik