Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Müffetiş yardımcısı mülakatları hangi günlerde olacak benim 16 ekim acaba hepimiz cuma günü mü gireceğiz yoksa bütün bir haftaya yayılacak mı? 16 ekimden önce girecek olan yazabilir mi?
-
@lahzamm tüm haftaya yayılacak
-
Arkadaşlar komisyonda maskeyle mi konuşturuyorlar
-
@platypus dostum bunu daha önce de anlatmaya çalıştık ama arkadaşlar pek anlamak istemiyorlar, heyecandan sanırım..
-
@churcill maskeyi indirmenize izin veriyorlar hocam sıkıntı olmuyor.
-
@Ozzy 1 haftada 3 kez bakılınca ve daha önce daire başkanı bakınca insan anlam yüklüyor
-
@kuantummk Hocam merhaba,size mi bakıldı? Bakıldıysa bir ss filan gönderir misiniz ? Çoğu kişi baktılar profilime diyor ama bir kanıt, görüntü at diyince cevap atmıyorlar.
-
@kuantummk sınavda derece mi yaptınız? Boğaziçi veya Bilkent'ten dereceyle mi mezun oldunuz? Özelliğiniz nedir ki ısrarla sizi takip etsinler?
-
@Ozzy 28 gün önce de 2 kişinin baktığını söylemiş arkadaş. 1 ay içinde 5 kere görüntülenmiş. Daire başkanı filan da bakmış. Tek seferde anlamamışlar herhalde.
-
Arkadaşlarım bir yılda ne kadar prim ele geçiyor?satışta iyi prim var diyolar.
-
@Otto Vakıfbank'ta uzman yardımcısı olarak çalışan arkadaşım aylığa vurursak 1000tl kadar prim alıyorum demişti. Fikir vermesi açısından yazayim dedim.
-
@yolosapiens kaç yıllık satışçıydı peki hocam.portföyü geniş miydi?bi de kurumsal satış mı yapıyordu yoksa bireysel mi?
-
@başarısız eyvallah sağol bilgilendirme için
-
Uzmanlık mulakatlari bitti mi?
-
@öznurup Bugün itibariyle bitti. Uzman Yardımcılığı için bugün son gündü.
-
@kuantummk senin hangi gün dostum?
-
Bu hafta müfettişlik mülakatlarıda sonlanınca geri sayıma baslıcaz arkadaşlar. Gectigimiz senelerde 1 haftada aciklanabildigi gibi 2 ay sonrada açıklanmış. Bu yüzden açıklanma süresi bilinmezligini koruyacak. Peki sizlerin mülakatı nasıl geçti arkadaşlar?Geçtiğimiz yıllarda çok iyi geçen arkadaşların olumlu olmaması ,kötü geçen arkadaşların ise olumlu sonuçlanmasi üzerine yüzlerce ileti yazılmış. Daire başkanları tanıdıklarından tutun da bölge mîdürü tanıdıklarına kadar birçok kişiyide gözlemleme imkanım oldu. Siz referans işleri konusunda neler düsünüyorsunuz? Birde pazartesi giren kimler vardı?
-
@mozart1 müfettişlikten sonra iç kontrolörlük var
-
@lahzamm cuma saat 9 da peki senin?
-
Arkadaşlar bu hafta için herkese başarılar. Uzman yardımcılığında olduğu gibi mülakat ortamını, jürinin tutumunu vs. paylaşırsak girecek arkadaşlar için iyi olur. Ben yarın gireceğim hemen olmasa da yarın akşam yazarım diye tahmin ediyorum.