Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kuantummk ben guyla kiyasladim huyu bilen bilir girenlerin çoğu başka yerlere geçmek için uğraşıyor galiba doğru anlaşılmadı yoksa merkez uzmanlıklardan bahsetmiyorum
-
@churcill yok hocam senin yorumunun altına yazdım ama genel söylemdi benimkisi.
-
bugün mülakata giren var mı? komisyon kaç kişiydi veya sonuçların açıklanması ile ilgili konuşma oldu mu?
-
@kuantummk merhaba mülakat için belli bir kıyafet yönergesi var mi ben ilanda veya başka bir yerde göremedim bilgisi olan var mi bu konu hakkinda ?
-
Tabi ki dikkat edilmesi gereken bir husus, takım elbiseni giymelisin sakal ve saç tıraşın özenli olmalı sakal derken bence tamamen kes kirli sakal dahi kötü izlenim verebilir.
-
@ATESH klasik giyim tercih edilmeli. ama herhangi bir talimat yayımlanmadı.
-
arkadaşlar merhaba ben bugün mulakata girdim. Benim komisyonum cok pozitifti. Sonuc ne olur bilemem ama kendinize güverek gidin. söyleyeceklerim bu kadar. ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
-
@keynesyenizm hocam selamlar, size söylenen mülakat saatinden ne kadar süre sonra işiniz bitti acaba? Alan sorusu soruldu mu yoksa genel konuşma şeklinde miydi?
-
@ATESH merhabalar mülakatı kazanmadım ama özel bankaların bir çok mülakatına gittim. Kesinlikle klasik tercih etmelisiniz. Erkekler takım elbise bayanlar da oldukça şık ve klasik olmalı bir bankacı edasında. Ve kendinizden emin olun, bilmediğiniz konu hakkında çok yorum yapmayın bildiğinizi de oldukça sade ve anlaşılır bir dille dile getirmeye çalışın. Allah gönlünüze göre versin
-
Öncelikle merhabalar ben dün girdim mülakata ancak bugün yazabiliyorum . Giyim kuşam konusunda sakın ha bi rahatlık olmasın takım elbisenizi giyin kravatınızı takın traşınızı olun jilet gibi gidin aksini aklınızdan bile geçirmeyin . Hanım adaylar zaten takımlarını giyeceklerdir erkeklerdeki gibi rahatlık genelde onlarda söz konusu olmamakta. Gelelim mülakata tabiki de görüşümü paylaşıcam 2015ten beri bu mecralardayım hali hazırda özel sektörde çalışıyorum ancak şansımı yine de denemek istedim. Bazı arkadaşların gözünü o kadar hırs bürümüş ki burada yapılabilecek iyi niyetli paylaşımlardan dahi rahatsızlar. Benim girdiğim komisyon çok tatlı insanlardan oluşuyodu . Benden önce 6 kişi girdi ben en sondaydım . Alan sorusu diğerlerine sorulmadı söyledikleri kadarıyla ancak benim zamanımın yarısından fazlası alan sorularıyla ilerledi . Fakat bunların hiçbiri zorlayıcı ve ayrıntılı sorular değildi. Kendinizi iyi , açık ve net ifade etmeye çalışın . Gerilmeyin , cümlelerinizi kurarken es vermeyin. Genel bakış açıları duruş , diksiyon , kendini ifade edebilme çerçevesinde diyebilirim . Herkese başarılar dilerim
-
@adayadayadayı çok teşekkürler hocam bilgi için
-
@başarısız hocam biraz erken gitmenizde fayda var. erken gelince bekletip strese sokmuyorlar. zaten beklerken sizinle ilgilenen calısanlar var. cok pozitif ve güler yüzlüler sizi rahatlatmak için elinizden geleni yapıyorlar. ben sonucum ne olursa olsun bu yaklasımlarından dolayı gurur duydum.
-
Ben de bugün girdim arkadaşlar. Eğitim birimindeki arkadaşlar gayet cana yakın ve enerjikti. İki saat bekledim mülakat için çünkü son sıradaydım. Komisyonda alanımla ilgili soru sorulmadı ancak soğuk bir komisyondu. Kobi, halkbank, güncel üzerine konuşmam istendi. Bazı komisyonlarda alan soruları da geliyormuş. Tüm mülakatlar cumartesi bitiyormuş ve 6-8 hafta içinde açıklanırmış.
-
@başarısız verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Peki kaçıncı komisyondu hocam sizinki?
-
@just hocam onu söyleyip ifşa etmeyeyim komisyonu
-
sürekli 6-8 hafta deniliyor. hangi haftadan itibaren 6-8 hafta.banko mülakatları bittiği tarihten mi yoksa tüm mülakatlar bittikten sonra mı yoksa ayrı ayrı mı?
-
@kuantummk banko grubuna yazdım ama bir taşlamadıkları kaldı hangi aşamadan itibaren bilmiyorum ama sanırım baslangıç asamasından itibarendir. bizimle ilgilenen hanımefendi sormak istediginiz bir şey var mı diyince sonuclar ne zaman açıklanır ve tüm ünvanlar aynı anda mı diye sordum. 'evet tüm ünvanlar aynı anda acıklanır. genel belirlediğimiz süre 6-8 hafta dedi.erken açıklanma durumu olursa zaten mesajla bilgilendirme yapacağız' dedi
-
@keynesyenizm kamu kurumlarında mulakatlar bittikten sonra kazananların açıklama süresi aşağı yukarı böyle belki bunlarda da öyledir yani mulakatlarin tamamlanmasından itibarendir ama banko için girenlerinki kendi mulakat bitisindendir diye düşünüyorum
-
@churcill üstteki arkadaş "bütün unvanların" aynı anda açıklanacağını söylediklerini yazmış ayrı ayrı açıklanacağını düşünmüyorum.
-
Kimi görevli birlikte (banko+uzmanlık) açıklanır derken kimi de bilmiyoruz diyerek cevap verdi. Ama 6-8 haftanın başlaması mülakatların bitmesinden itibaren olacakmış.